Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2015 (ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ)

Εικόνα NOESI.gr

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει μέχρι τις 5 Ιουνίου 2015, ημέρα Παρασκευή, να έχουν αποσταλεί συμπληρωμένα στην ΠΟΣΓΚΑμεΑ τα εξής...

Λογότυπο ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ​​

1. Πληροφοριακά Δελτία Κατασκηνωτών για φορείς, τα οποία θα συνοδεύονται απαραιτήτως από γνωματεύσεις ΚΕΠΑ ή παλιών Υγειονομικών Επιτροπών με κρίση εφ΄ όρου ζωής
 
2. Αιτήσεις Συνοδών (θα πρέπει να τους ενημερώσετε από τώρα να έχουν απαραιτήτως μαζί τους κατά την είσοδό τους στην κατασκήνωση φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου λογαριασμού μόνο ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, για να μπορέσουν να πληρωθούν. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι και φέτος θα ισχύει το εργόσημο).

3. Απόφαση του Δ.Σ.  του φορέα σας για αποδοχή της συμμετοχής των ΑμεΑ που εκπροσωπείτε στο Κ.Π. ΑμεΑ 2015

4. Υπεύθυνη δήλωση για ανάληψη ευθύνης από πλευράς του φορέα σας για τη μεταφορά των ΑμεΑ από και προς την κατασκήνωση

5. Διαβιβαστικό έγγραφο στο οποίο θα δηλώνετε τον αριθμό των ΑμεΑ κατασκηνωτών σας, τον αριθμό των συνοδών σας, καθώς και τον κατασκηνωτικό χώρο και τη χρονική περίοδο που επιθυμείτε, χωρίς βεβαίως αυτό να είναι δεσμευτικό για την Ε.Ε. της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, η οποία θα κάνει την τελική κατανομή, κυρίως βάσει της εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας, βάσει της οποίας προηγούνται τα ΑμεΑ που προέρχονται από Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων ή Δομές Κλειστής Περίθαλψης και βάσει των γενικότερων αναγκών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλοι οι συμμετέχοντες στο Κ.Π. ΑμεΑ 2015.

Αιτήσεις συμμετοχής πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα αποφανθεί η Ε.Ε. της ΠΟΣΓΚΑμεΑ για την κατανομή τους ξεχωριστά και μετά το τέλος της κανονικής κατανομής. Δε θα γίνονται αποδεκτά δικαιολογητικά με αναληθή ή ανακριβή στοιχεία.

Πηγή: http://www.posgamea.gr/drastiriotites_show.asp?id=306
 

Σχόλια

Αιτηση

Εικόνα margarita rita

Γεια σας, γνωρίζει καποιος που θα πρεπει να απευθυνθώ για να στειλω το βιογραφικό και την αιτηση για την κατασκήνωση του αγ.ανδρέα αττικης.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.