Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου

Εικόνα panosk414

Έχω ένα γλυκύτατο και πανέξυπνο παιδάκι που παρουσίασε πρόβλημα με επιλήψία.(4, 5 ΧΡΟΝΏΝ). Τον σεπτέμβριο είχε ένα περιστατικό πτώσης-λιποθυμίας με ακράτεια ούρων και κυάνωση και απώλεια συνείδησης ελάχιστων δευτερολέπτων. κάναμε αιματολογικό, καρδιολογικό έλεγχο και εγκεφαλόγραφημα όλα οκ.μετά από 5 μήνες παρουσίασε 2ο περιστατικό ίδιου τύπου πτώση με απώλεια συνείδησης (χωρίς σπασμούς, ελάχιστων δευτερολέπτων). Κάναμε μαγνητική και εγκεφαλόγραφημα πάλι όλα ΟΚ. Μας είπαν ότι είμαι μορφή επιλήψίας και να μπούμε αγωγή με Κεππρα. Φοβάμαι πολύ και θα ζητήσω βοήθεια και για μένα γιατί βρίσκομαι σε ασχημη κατάσταση. 

Δεν υπάρχει αυτισμός, νοητική ούτε κανένα άλλο πρόβλημα. Θέλω την γνώμη σας και αν υπάρχει το τηλ. του Ντινόπουλου γατί είμαστε από επαρχία και θέλουμε να τον δούμε.

Ευχαριστώ

Σχόλια

Ντινοπουλος

Εικόνα Γιάννης

Πανο περαστικα να ειναι ευχομαι τα καλυτερα.

Ο Ντινοπουλος ειναι πολυ καλη περιπτωση (αν οχι η καλυτερη) τοσο σαν γιατρος οσο και σαν ανθρωπος. Το τηλ. του ειναι 2155303427. Παρε τηλ. Δευτερα ή Τεταρτη απογευμα που ειναι ανοιχτο το ιατρειο. Ο,τι αλλο θελεις ελευθερα.

like0

SOS!

Εικόνα Panagiota Geo

Πρέπει αρχικά να κάνει 24ωρη καταγραφή εγκεφαλογραφήματος... Το κάναμε κι μείς... Αυτό θα δείξει ακριβώς τιν εστία του προβλήματος. Οπότε να ξεκινήσει και τη σωστή θεραπεία. Κι εγώ φοβάμαι... Εμάς μας βρήκαν μετωπιαία επιληψία και είναι μόλις δύομιση χρονών.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.