Βλαστικά κύτταρα - Καρούσης Δημήτρης

Εικόνα Ιωάννα
Εντελως, μα εντελως τυχαια, χθες γνωρισα μια κυρια... λεγοντας μου οτι ειναι νηπιαγωγος και ιδιοκτητρια ιδιωτικου νηπιαγωγιου που γνωριζα μπηκα στο θεμα που εχει αρχισει να στριφογυριζει στο μυαλο μου μια και οι κορουλες μου ειναι 2 ετων και σιγα σιγα θα μπουμε στην διαδικασια του παιδικου σταθμου... Οχι οτι ντε και καλα θα πρεπει να τις στειλω απο τωρα αλλα ηθελα την γνωμη της σχετικα... Ετσι της εξεθεσα και το προβλημα με την μικρη μου και την ρωτησα τι κανουν σε παρομοιες περιπτωσεις... Εκει λοιπον στην συζητηση μου ανεφερε τα εξης... Συγγενικο της ατομο εχει ενα παιδακι με μυοδυστροφια που διαγνωστηκε οταν ηταν το παιδι 5 ετων... Σημερα πρεπει να ειναι 9 δεν περπαταει πλεον και ξερουν οτι δεν εχουν ελπιδα θεραπειας για το παλικαρακι τους αλλα το παλευουν με καθε τροπο (δεν ειναι μυοδυστροφια του Ντουσέν, ειναι αλλου τυπου). Ετσι λοιπον ψαχνοντας θεραπεια οι γονεις φτασανε στο Ισραηλ σε μια κλινικη... Επικοινωνησαν με Ε-mail με την νευρολογικη κλινικη του νοσοκομειου Hadassah της Ιερουσαλήμ και ετσι ηρθαν σε επικοινωνια με εναν ελληνα ιατρο τον Καρούση Δημήτρη, που ειναι καθηγητης νευρολογιας εκει και υπευθυνος του Τμηματος Σκληρυνσης Κατα Πλακας... Μου ειπε με τα πολλα οτι ηρθαν σε επαφη μαζι του... Οτι τους ειπε οτι μπορουν να κανουν θεραπεια με βλαστικα κυτταρα αν υπαρχει η δυνατοτητα ομφαλικου αιματος και μαλιστα οχι εκει αλλα εδω στην ελλαδα στο νοσοκομειο Γ. Γεννηματας με το οποιο συνεργαζεται... το ομφαλικο αιμα βρεθηκε απο γεννα πολυ συγγενικου τους ατομου και μενει τωρα να κανουν το τεστ για συμβατοτητα ωστε μετα να προχωρησουν σε χορηγηση βλαστικων κυτταρων. Ολα αυτα με εκαναν να αναρωτηθω διαφορα... Ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο εδω στην Ελλαδα... Μαλιστα τους διαβεβαιωσε οτι το παιδι δεν εχει να παθει κατι κακο... Πιθανοτατα να δουν βελτιωση ισως και οχι(απο τα λεγομενα του τριτου παντα προσωπου που μιλουσε σε μενα) δηλαδή δεν υπαρχει κινδυνος απο την μεθοδο αυτη και οτι το πολυ πολυ να μην εχει αποτελεσμα στο παιδι... Τωρα τι ειδους αποτελεσμα δεν καταλαβα διοτι η ασθενεια αυτη οδηγει στο θανατο ...ετσι κ αλλιως οι γονεις επελεξαν να το παλεψουν με καθε μεσον απ οτι καταλαβα πριν παραδωσουν τα οπλα μια κ δεν εχουν κ αλλη επιλογη δυστυχως.. Σηκωθηκε η τριχα μου ακουγοντας ολα αυτα.. Στεναχωρεθηκα για το παιδι... Αλλα αναστατωθηκα και για ολα αυτα που ακουσα...μου ειπε..αν θελεις να σε φερω σε επαφη με τους γονεις να μαθεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα...εγω μπηκα στο google εψαξα κ βρηκα καποια πραγματα που αφορουν τον γιατρο αλλα αναφερονται στην σκληρυνση κατα πλακας. Γνωριζει κανεις κατι σχετικο; Ξερω απλα οτι το συγκεκριμενο νοσοκομειο του Ισραηλ ειναι πολυ καλο στην νευρολογια... Γιατρος μου το εχει πειπαιδονευρολογος! Τιποτα περισσοτερο ομως. Οποιος γνωριζει κατι σχετικο ας επικοινωνησει. Ευχαριστω πολυ. Dany d

Σχόλια

Καρούσης Δημήτρης

Εικόνα Ιωάννα

Επισης μπορειτε να διαβασετε τα εξης στο σχετικο link που εχει και τηλεφωνα επικοινωνιας: http://anamartitos.ert.gr/archive.asp?id=5169&catid=3742&mode=1

Σημ. από το NOESI.gr: Η σελίδα δεν λειτουργεί πλέον (24/01/20156)!

like0

Αναστασία

Εικόνα Ιωάννα
Ηρθε e-mail απο τον θεο!!!!!οποτε μπορεις επικοινωνησε! φιλια πολλα!
like0

Αναστασία θα σε ενημερώσω

Εικόνα Ιωάννα
Επισης κατι εμαθα και για Αλεξανδρουπολη σημερα το μεσημερι. Περιμενω ενα τηλεφωνημα αυτες τις μερες κ θα σε ενημερωσω σχετικα. Δεν ξερω τι ακριβως γινεται εκει αλλα θα εχω σηντομα πληροφοριση. Φιλια πολλα.
like0

Πώς θα μπορούσα να επικοινωνήσω με τον ιατρό Καρούση;

Εικόνα Αγγελικη

Καλησπερα πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με τον γιατρο Καρουση; Εχω ενα συγγενικο μου προσωπο με τη νοσο του κινητικου νευρωνα και οπου διαβασα (σε blog) ελεγαν καλα λογια για τον γιατρο και δινουν ελπιδες. Σας παρακαλω εαν ξερετε καποιον τροπο για επικοινωνια στειλτε τον μου. Ευχαριστω

like0

Θέλω να επικοινωνήσω με τον γιατρό Καρούση Δημήτρη

Εικόνα dennis

Γεια σας θελω να επικοινωνησω με τον γιατρο Καρουση Δημητρη! Σας παρακαλω πολυ ειναι μεγαλη αναγκη.. Συγγενικό μου προσωπο εχει τη νοσο του κινητικου νευρωνα. Εαν μπορειτε να μου πειτε καποιο τροπο για να επικοινωνισω μαζι του.. Και εαν τωρα ερχεται ελλαδα σε ποιο νοσοκομειο μπορω να τον βρω.. Σας ευχαριστω

like0

Dr Δημήτρης Καρούσης

Εικόνα ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ

Σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με να επικοινωνήσω με τον γιατρό Δ. Καρούση, ή ενημερώστε με πότε έρχεται στην Ελλάδα και σε ποιο νοσοκομείο. Είναι κάποιο στενό συγγενικό μου πρόσωπο που πάσχει από τη νόσο του κινητικού νευρώνα και η εξέλιξη είναι ραγδαία. Έχω μεγάλη ανάγκη. Σας ευχαριστώ πολύ!

like0

Ιατρός Καρούσης

Εικόνα AGGELIKI THOMAIDOU

Καλησπέρα επειδή και εγω ψάχνω τον γιατρό Καρούση και είδα πως κανείς δεν γνωρίζει πήρα το θάρρος να σας ρωτήσω αν τελικά επικοινωνήσατε μαζί του! 

like0

Γιατρός Καρούσης HELP!

Εικόνα ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΔΑΛΑΣ

Ψαχνω και εγω απεγνωσμενα τον καρουση για την μανα μου, 

Υπαρχουν  νεα? 

Οποιος εχει στοιχεια επικοινωνιας με τον γιατρο καρουση για θερπεια με βλαστοκυτταρα να ενημερωσει.

Ειναι αναγκη μεγαλη. 

like0

Νόσος του κινητικού νευρώνα

Εικόνα ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΛΙΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΒΑΡΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΥ ΝΕΥΡΩΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

like0

Νόσος τού κινητικού νευρώνα

Εικόνα Θεμιστοκλής Τσιρίδης

Πάσχω εδώ καί δύο χρόνια από την νόσο τού κινητικού νευρώνα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει καμιά θεραπεία σε Νοσοκομείο στην Ελλάδα!

like0

Καρουσης Δημήτρης

Εικόνα fanik

Θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον κυριο Καρουση Δημήτρη. Μηπως εχετε κάποιο email? Ειναι επειγον. Ευχαριστώ

like0

Έχω Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣκΠ)

Εικόνα Giorgos Papageorgiou

Έχω ΣκΠ και θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον γιατρό Δημ. Καρουση είτε μέσω τηλ. ή με E-mail

like0

Επικοινωνησατε με τον κυριο Καρουση;

Εικόνα X. P.

Επικοινωνησατε με τον κυριο Καρουση; 

like0

Πληροφορίες παρακαλώ !!!

Εικόνα Eugenia

Προσπαθώ να βρω τηλέφωνο επικοινωνίας ή e mail του κυρίου Δημήτρη Καρούση . Μήπως μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει ;;;; Είναι μεγάλη ανάγκη !!!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.