Λογοθεραπειες άνω των 4 ετών

Εικόνα Γιάννης_1970

Στον μικρο μας γιο, εχει κλεισει τα 4 χρονια, σκεφτομαστε να του κανουμε καποιες λογοθεραπειες για να τον βοηθησουν να πει τα συμφωνα οπως το -ρ- και το -λ-.

Ποιός ειναι αρμοδιος να μας τα γραψει για να εγκριθουν απο το ΙΚΑ?

Σχόλια

Λογοθεραπείες

Εικόνα Γιάννης

Καταρχας Γιαννη, Καλη Χρονια και να χαιρεσαι την γιορτη σου!!!

Μιλησα με μια κοπελα λογοπεδικο και μου ειπε οτι το καλυτερο ειναι να πατε σε αναπτυξιολογο ή νευρολογο. Αυτοι οι δυο εχουν δικαιωμα να γραψουν λογοθεραπειες, ασχετα π.χ. που το συγκεκριμενο θεμα με το "ρ" και το "λ" δεν ειναι παντα νευρολογικης φυσεως. Δεν εχω εμπειρια απο αυτα καθολου αλλα εμπιστευομαι την κοπελα μια που ειναι η δουλεια της. Ελπιζω να βοηθησα.

like0

Λογοθεραπείες και γιατροί

Εικόνα Γιάννης_1970

Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν τιθεται θεμα νευρολογικο, απλα θελει λιγο "σπρωξιμο' ο μικρος. Αν μπορει να του γραψει  νευρολογος ακομα κι αν δεν εχει νευρολογικο προβλημα τοτε ενταξει.

Απλα ρωταω ποια άλλη ειδικοτητα ειναι αρμοδια για τετοια θεματα....

Αν ειναι αναπτυξιολογος τοτε ΟΚ.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.