Ζητείται ειδικός για Παράλληλη Στήριξη Α' Δημοτικου (Πειραιάς)

Εικόνα Βικτώρια

Ζητείται Ψυχολόγος ή Ειδικός Παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη και μελέτη σε Παιδί 7 χρονών με Asperger σε Δημόσιο Δημοτικό σχολείο στον Πειραια. Εμπειρία στον Αυτισμό ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Προσληψη άμεση απο 1/1/15.

* Η αγγελία έληξε.

Σχόλια

Θα μπορούσατε να μου στείλετε το Email σας

Εικόνα eva diamantopoulou

Καλημέρα σας, θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα e-mail για να σας στείλω το βιογραφικό μου? Το e-mail μου ειναι * και το τηλ *.

* Έχουν αφαιρεθεί. Στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών online επιτρέπονται μόνο σε μέλη του δικτύου επαγγελματιών Specials.

like0

Είμαι λογοθεραπεύτρια

Εικόνα sfika_elpida

Καλησπέρα σας, είμαι λογοθεραπεύτρια κ έχω κάνει μετεκπαίδευση σε πρόγραμμα συμπεριφοριστικής-επικοινωνιακής παρέμβασης σε παιδιά με αυτισμό/asperger και δεπυ καθώς και μετεκπαίδευση σε πρόγραμμα εξειδικευμένων παρεμβάσεων για διαχείριση συμπεριφορας. παρακαλω πολυ δωστε μου ένα mail για  να σας στειλω το βιογραφικό μου. Το δικο μου mail είναι *.  Ευχαριστώ πολυ

* Έχει αφαιρεθεί. Στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών online επιτρέπονται μόνο σε μέλη του δικτύου επαγγελματιών Specials.

like0

Ονομάζομαι...

Εικόνα ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΟΥΝΕΛΑ

Καλησπερα σας. Ονομαζομαι Γουνελα Κυριακη, ειμαι ψυχολογος με πολυετη εμπειρια στον αυτισμο και στην παραλληλη στηριξη δουλευοντας με παιδια τοσο κατ'οικον και στο σχολειο οσο και σε κεντρα θεραπειων. Διαμενω στην περιοχη του πειραια. Το email moy ειναι *. Παρακαλω πολυ δωστε μου καποιο email σας ή καποιο τηλ. επικοινωνιας για να ερθουμε σε επαφη. Ευχαριστω!

* Έχει αφαιρεθεί. Στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών online επιτρέπονται μόνο σε μέλη του δικτύου επαγγελματιών Specials

like0

Ονομάζομαι κι εγώ...

Εικόνα ΑΝΤΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Καλησπερα σας, ονομαζομαι Λιακοπουλου Άντα, ειμαι ειδικη παιδαγωγος, εχω μεγαλη εμπειρια στο συνδρομο Asperger και τις διαχυτες αναπτυξιακες διαταραχες. Εργαζομαι και σε ψυχοπαιδαγωγικο κεντρο. Θα μπορουσα να σας στειλω το βιογραφικο μου εαν μου γραφατε το Ε-mail σας. Το τηλεφωνο μου ειναι: *, εαν θελησετε να ερθουμε σε περαιτερω  επικοινωνια. Σας ευχαριστω παρα πολυ. Καλο σας βραδυ. 

* Έχει αφαιρεθεί. Στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών online επιτρέπονται μόνο σε μέλη του δικτύου επαγγελματιών Specials

like0

Ενδιαφερομαι για την αγγελία

Εικόνα krasopoulou

Καλησπερα σας, ενδιαφερομαι για την αγγελια σας. Ειμαι πτυχιουχος ειδικης αγωγης, εχω συνεργαστει με κεντρο ημερισιας φροντιδας αυτιστικων ατομων καθως και ως αποκλειστικη συνοδος αυτιστικου αγοριου. θα χαρω πολυ να επικοινωνησουμε στο παρακατω e- mail: * για περισσοτερες πληροφοριες. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

* Έχει αφαιρεθεί. Στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών online επιτρέπονται μόνο σε μέλη του δικτύου επαγγελματιών Specials

like0

Ψυχολόγος - ABA therapist

Εικόνα Eleni Lyra

Που να στείλουμε βιογραφικό; Υπάρχει κάποιο Email;

like1

E-mail

Εικόνα Βικτώρια

Το E-mail είναι: kaimakamidou_v@gnto.gr

like0

Ψυχολόγος / ειδική παιδαγωγός

Εικόνα Kallirroi Stillou

Καλησπέρα σας, 

Είμαι ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και μένω στον Πειραιά. Δουλεύω χρόνια ως ειδική παιδαγωγός με παιδιά με αυτισμό κ Asperger (παραλληλη στήριξη, παρέμβαση, ιδιαίτερα). Θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα Email ή ενα τηλέφωνο επικοινωνίας? To προσωπικό μου Email ειναι *. To τηλ μου *. 

Με εκτίμηση,

Στύλλου Καλλιρρόη

* Έχουν αφαιρεθεί. Στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών online επιτρέπονται μόνο σε μέλη του δικτύου επαγγελματιών Specials.

like1

Είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας

Εικόνα Ελπιδα Σπυρίδωνος

Καλησπέρα σας, 

Είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας με μάστερ στην παιδοψυχολογία. Έχω δουλέψει με περιπτώσεις στο φάσμα του αυτισμού με δημιουργική απασχόληση. Εάν θελήσετε περαιτέρω στοιχεία για το βιογραφικό μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του προσωπικού μου e-mail: * 

Σας ευχαριστώ,
Σπυρίδωνος Ελπίδα 

* Έχουν αφαιρεθεί. Στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών online επιτρέπονται μόνο σε μέλη του δικτύου επαγγελματιών Specials.

like0

Ε-mail

Εικόνα Βικτώρια

Δηλωση ενδιαφεροντος

Εικόνα ELeni TSIAMI

Καλημέρα σας...ειμαι εργοθεραπευτρια..και εχω δουλεψει 3 χρονια σε κεντρο με παιδια με μαθησιακες-συναισθηματικες δυσκολιες...

Οπως και παλιοτερα εχω υπαρξει συνοδος σε διαφορες κατασκηνωσει (και χειμερινες) με παιδια με αυτισμο.

  • το mail μου: *
  • και το κινητο: *

σας ευχαριστω.

* Έχουν αφαιρεθεί. Στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών online επιτρέπονται μόνο σε μέλη του δικτύου επαγγελματιών Specials.

like0

Παράλληλη στήριξη στον Πειραιά

Εικόνα ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΕΚΟΥ

Καλησπέρα σας

Είμαι ψυχολόγος και έχω δουλέψει κοντά σε παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού επί 8 περίπου έτη.

Σας ευχαριστώ πολύ
Αθανασέκου Μαρία

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.