Το μπλογκ της Ελευθεριας!

Εικόνα Kari

Ξεκινησαμε γυμνασιο...τελος το δημοτικο δυστυχως. Μια χαρα περασαμε διοτι τα πραγματα ηταν αρκετα βατα για εμας. Ο θεος να βαλει το χερι του απο εδω και περα...μας ταλαιπωρει η διασπαση προσοχης ακομα παρολα αυτα ειναι ενα πανεξυπνο παιδι. Μπορει να βαριεται θανασιμα να διαβασει τα σχολικα της μαθηματα αλλα λατρευει τα εξωσχολικα. Διαβαζει οτι πεσει στα χερια της, τελευταια εχει αναπτυξει την ταση να γραφει δικες της ιστοριες. Αποφασισα να την κανω ενα μπλογκ διοτι λυπαμαι να πεταω ομορφες ιστοριες γραμμενες σε φυλλα, τετραδια και οτι αλλο βρεθει μπροστα της. Το blog  το ονομασα Eleftheria's world διοτι εκτος απο τις ιστοριες της εχω μεσα και καποια σχιτσα της. Γενικα εξελισσεται ενα παιδι με καλλιτεχνικη φυση!

http://eleftheriasworld.blogspot.gr/

Σχόλια

Αγαπητή Kari, διάβασα τα βιολόγια σας

Εικόνα didyma1103

Αγαπητή Kari, διάβασα τα βιολόγια σας και την ιστορία της Ελευθερίας σας. Χάρηκα απίστευτα για την εξέλιξη της!!!!!  Είμαι μια μαμά δυο διδυμων αγοριών 3μιση ετων, καινούργια στο noesi, που δεν έχουν λόγο  και δεν έχουμε διάγνωση στα χέρια μας. Από τις περιγραφές σας για τη συμπεριφορά της Ελευθερίας διαπίστωσα μια αφάνταστη ομοιότητα με τη συμπεριφορά των δικών μου παιδιών. Κάνουμε μάχη για να κάνουμε μπάνιο, τους αρέσει να γυρνούν σα σβούρες στο πάτωμα είναι απίστευτα υπερκινητικοί, πάνε από το ένα παιχνίδι στο άλλο, μια μακρυνή βόλτα είναι απίστευτα μαρτυρική και είναι φοβερά χειριστικοί σε όλα. Μοιάζουν τόσο πολύ με την Ελευθερία σας όταν ήταν μικρούλα. Επειδή εμείς ακόμα δεν έχουμε πάρει διάγνωση και ακόμα τα ψάχνουμε θέλω να ρωτήσω γιατί δεν κατάλαβα από τα γραφομενα σου η Ελευθερία είχε λόγο στα 3μιση? Αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να είχα μια επικοινωνία μαζί σας για να σας ρωτήσω κι άλλα πράγματα. 

Σας ευχαριστώ 

like1

Η Ελευθερία είχε εξαιρετικό λόγο από πολύ μικρή ηλικία

Εικόνα Kari

Αγαπητη Δημητρα η Ελευθερια ειχε εξαιρετικο λογο απο πολυ μικρη ηλικια, σε αυτο το κομματι ηταν τρομερα μπροστα σε συγκριση με αλλα παιδια της ηλικιας της(προφανως ετσι εξηγηται και το χαρισμα της να γραφει τετοιες ιστοριες), οπως επισης τα τεστ iq που την εκαναν οι παιδοψυχολογοι και ολοι οι υπολοιποι ειδικοι παντα ηταν με υψηλο σκορ. Κατα τα αλλα ομως ηταν οπως ακριβως σας περιγραφω στο μπλογκ μου. Ο αγωνας μου και το αγχος μου ηταν τρομερος και αν μπαινω μετα απο τοσα χρονια ενιοτε και ενημερωνω το μπλογκ μου στο νοηση ειναι για να δωσω κουραγιο στους γονεις που τωρα ξεκινουν τον αγωνα τους και να τους πω πως υπαρχει φως, υπαρχει ελπιδα, υπαρχει εξελιξη οσο δυσκολα και να σου φαινονται τωρα τα πραγματα...απλα πρεπει να μην παραιτηθεις, να μην απογοητευτεις και να αγωνιστεις με ολο σου το ειναι!

Το τηλ μου ειναι 6976535616, θα χαρω να μου τηλεφωνησετε...αν δεν απαντησω σε καποια κληση παρακαλω ξαναπαρτε αργοτερα, εχω τον πατερα μου σοβαρα αρρωστο και μπορει να ειμαι απασχολημενη μαζι του.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.