Σύνδρομο Klinefelter, πάσχω από αυτό;

Εικόνα bladeras
Καλησπερα σε ολους, πρωτου αναφερθω στο προβλημα μου θα θελω να σας συγχαρω για την ιστοσελιδα σας η οποια μου φανηκε ιδιαιτερα διαφωτιστικη σε μερικα ζητηματα που με απασχολουν. Το τελευταιο διαστημα εχω προβληματιστει ιδιαιτερα καθως καποια γεγονοτα με εχουν κανει να πιστευω οτι ισως πασχω απο το συνδρομο Klinefelter [ Τι είναι το Klinefelter; ]. Αυτο που παρατηρησα ειναι το μεγαλο ποσοστο λιπους παροτι δεν ειμαι υπερβαρος (1.87 υψος, 86 κιλα). Eπισης, το περισσοτερο συγκεντρωνεται στην περιοχη των γλουτων. Eνα αλλο γεγονος που με εχει προβληματισει ειναι η τριχοφυια στο προσωπο η οποια ειναι σχετικα αραιη ενω αναπτυσεται με πολυ αργους ρυθμους. Eπισης, ειμαι ιδιαιτερα επιρρεπης σε τραυματισμους (θλασεις, σπασιματα κ.λ.π) ενω παρ' ό,τι γυμναζομαι εδω και ενα χρονο η μυες μου δεν εχουν αναπτυχθει ιδιαιτερα (αυτο εξαρταται και απο αλλους παραγοντες βεβαια). Απευθυνομαι σε σας, καθως θελω να μαθω αν οντως υπαρχει περιπτωση να πασχω απο Klinefelter η απλα υπερβαλλω. Eυχαριστω προκαταβολικα.

Σχόλια

Θα σου πρότεινα φίλε το εξής

Εικόνα spyros22
Αν έχεις διάθεση να ψαχτεί να το κάνει με μία ενδοκρινολόγο, π.χ. στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν έχει καλούς γιατρούς. Γενικώς και λόγω ηλικίας θα έχεις τέτοιες απορίες και εγώ το έχω στο πρόγραμμα να το ψάξω. Αφορμή για να ψάξω τα της υγείας μου τεστοστερόνη, διάσπαση προσοχής όσο και αν σου φανεί περίεργο ήταν το "διάβασμα" μίας intuitive από το Σικάγο που μπορεί να καλέσει ο οποιοσδήποτε μέσω phone http://www.soniachoquette.com/index.htm. Γενικά από το ότι βρέθηκες σε αυτό το site και μόνο φαίνεται ότι έχεις ανάγκη από απαντήσεις. Αν ξέρεις Αγγλικά και διαθέσεις 400 δολλάρια θα έχεις μερικές... Εγώ το έκανα και άξιζε τα χρήματα. Μετά θέλει κα ψάξιμο μόνος σου, έπειτα από τις κατευθύνσεις που θα λάβεις. Να περνάς καλάς - Χρόνια πολλά Spyrospyros

    Σημείωση από το NOESI.gr: Η μετατροπή του κειμένου από τα Greeklish στα Ελληνικά έγινε από τον εκδότη του NOESI.gr. THA SOU PROTEINA FILE TO EXIS AN EXEIS DIATHESH NA PSAXTEIS na to kaneis me mia endokrinologo px sto nosokomeio erikos dinan exei kalous giatrous. Genika kai logo ylikias tha exeis apories kai egw to xw sto programma na to psaxw. aformh gia na psaxw ta tis ygeias mou testosteroni, diaspash prosoxhs oso kai an sou fanei periergo htan to "diavasma" mias intuitive apo Chicago thn opoia borei na kkalesei o opoiosdhpote mesw phone http://www.soniachoquette.com/index.htm Genika apo to oti vrethikes se auto to site kai mono fainetai oti exeis anagh apo apadhseis. An xereis Agglika kai diatheseis 400 dolaria tha exeis merikes...egw to ekana kai axize ta xrhmata.Meta thelei kai psaximo monos sou, epeita apo tis kateuthinseis pou tha laveis. kala na pernas kala - xronia polla Spyrospyros
like1

Ο γιός μου έχει αυτό το σύνδρομο

Εικόνα ανώνυμο
Γειά σου. Ο γιός μου έχει αυτό το σύνδρομο. Για να δεις σίγουρα αν έχεις αυτό το σύνδρομο θα πρέπει να κάνεις ένα τεστ DNA, τεστ καρυότυπου. Από εκεί θα φανεί αν έχεις κάποια φυλετική ανωμαλία και συγκεκριμένα θα φανεί ότι έχεις ένα (ή περισσότερα) χρωμόσωμα παραπάνω. Τα άτομα με αυτό το σύνδρομο έχουν ΧΧΥ. Απευύνσου σε Γενετιστή και να ξέρεις ότι η εξέταση κοστίζει, οπότε αν οικονομικά δεν είσαι καλά προτίμησε δημόσιο νοσοκομείο. Τα ατομα με αυτό το σύνδρομο συνήθως πέρνουν τετοστερόνη γιατί δεν την παράγει ο οργανισμός τους. Να θυμάσαι ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή οπότε όλα αυτά που θα διαβάσεις στο νετ είναι σχετικά. Ελπίζω να βοήθησα.
like2

Τι συμπτώματα εμφανίζει ο γιος σου;

Εικόνα ανώνυμο

Τι συμπτώματα εμφανίζει ο γιος σου; Balderas τελικά έκανες την εξέταση καρυότυπού; Τι έδειξαν οι εξετάσεις; 

like1

Ειμαι γονιος με αγορι 11 ετων

Εικόνα ανώνυμο

Ειμαι γονιος με αγορι 11 ετων που εχει συνδρομο Kleinefelter και θα ηθελα επικοινωνια με ομοιοπαθείς γονεις ή ιδια ατομα για την ανταλλαγη εμπειριων. 

like2

Είμαι και εγώ γονιός ενός παιδιού με Κlinefelter

Εικόνα ανώνυμο
Είμαι και εγώ γονιός ενός αγοριού 19 ετών που πάσχει από το σύνδρομο. Θα ήθελα να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας για να συζητήσουμε το πρόβλημα των παιδιών μας. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail: klinefelter.syndrom@yahoo.gr.
like1

Είμαι μητέρα βρέφους 7μηνών με σύνδρομο 47XXY

Εικόνα Ειρήνη Συμεωνίδου
Που φέρει το σύνδρομο 47χχy και θα ήθελα & εγώ να επικοινωνήσω με ομοιοπαθείς γονείς ή ιδια ατομα για την ανταλλαγη εμπειριων. Το προφίλ μου εδώ: http://www.noesi.gr/user/4877.
like0

Kleinefelter

Εικόνα ανώνυμο
Γεια σου ειρηνη. Λεγομαι κατερινα και ο γιος μου ειναι 11μισι ετων(χχy) και γνωριζω πολυ to συνδρομο kleinefelter γιατι εχει διαγνωσθει απο 3 μηνων. Για ότι χρειαζεσαι στη διαθεσή σου το E-mail μου ειναι katerinaparl@gmail.com.
like1

O γυιός μου ειναι 15 χρόνων

Εικόνα ανώνυμο
O γυιός μου ειναι 15 χρόνων και έχει το σύνδρομο klinefelter θα ήθελα να έχω επικοινωνία για να μάθω τι θα συναντήσουμε μπροστά μας στο μέλλων, μέχρι σήμερα πάντως δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα
like2

Klinefelter

Εικόνα katerina parliarou *
Καλησπερα σας, λεγομαι κατερινα κ εχω εναν γιο που ειναι 13 ετων κ εχει Kleinfelter. Ειναι πολυ εξαισιο κ τιμητικο που φτασατε την ηλικια των 15 ετων κ εχετε αντιμετωπησει ολες τις ιδιαιτεροτητες ρου kleinfelter. Εγω θα ηθελα να σας αναφερω πως γινεται μια προσπαθεια απο καποιους γονεις kleinfelter στην ελλαδα να φτιαξουμε καποια ιστοσελιδα που να αναφερει τις προσωπικες εμπειριες των γονεων, ιατρων κ γενικως να υπαρχει επιστημινικη, ιατρικη, οικογενειακη ενημερωση για την ανταλλαγη εμπειριων κ να ενημερωνεται ενας νεωτερος γονεας, η ανταλλαγη συμβουλων γνωμεων κ.λ.π αλλα κ να υπαρχει η δυνατοτητα των μεταξυ μας γονεων με σκοπο την στηριξη κ την καλυτερευση οσων αφορα ιατρικα ενημερωτικα , ψυχολογικα κ.λ.π στο συνδρομο του kleinf. εαν επιθημειτε να γνωριστουμε καλυτερα κ εμεις να μαθουμε απο εσας κ εσεις απο εμας θα χαρουμε πολυ να επικοινωνησετε μαζί μου.
like3

Γειά σας είμαι καινούργιο μέλος

Εικόνα lazti kara

Γεια σας,ειμαι καινουργιο μελος και βρηκα αυτο το site εντελως τυχαια, ελπιζω να με βοηθησει στο δικο μου θεμα ωστε με την σειρα μου να βοηθησω και εγω. Ειμαι 7μηνων εγκυος και το μωρο μου - αγορακι διαγνωστηκε με σύνδρομο Klinefelter* (47xxy) οπως καταλαβαινετε επαθα μεγαλο σοκ αλλα παρολα αυτα με μια ερευνα που εκανα και αφου μιλησα με γενετιστη αποφασισαμε να το κρατησουμε. Θα ηθελα να επικοινωνησω με ατομα που εχουν αυτο το συνδρομο και με γονεις που εχουν την ιδια περιπτωση... Ανησυχω για την μετεπειτα αναπτυξη του μωρου μου...

* Το σύνδρομο Klinefelter συμπεριλαμβάνεται στον Οδηγό διαταραχών του NOESI.gr στη σελίδα εδώ.

like3

Καλώς ήρθες

Εικόνα Αλεξάνδρα

Και με το καλό να κρατήσεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου. Δε γνωρίζω για το συγκεκριμένο σύνδρομο, απλά θέλω να σου πω ότι εμάς μας παρακολουθεί η κυρία Φρυσίρα που ειναι γενετίστρια στο Χωρέμειο (Αγ.Σοφία) και απ΄ όσο ξέρω έχει μεγάλη εμπειρία. Αν θες μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία της με προσωπικό μήνυμα. Το μωρό σου είναι τυχερό που έχει μια τόσο δυνατή μαμά και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

like5

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

Εικόνα lazti kara

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια,ναι θα ηθελα τα στοιχεια της Κα φρυσιρα οποτε μπορεις στειλτα μου.Οσα πιο πολλα μαζευω τοσο το καλυτερο.....

like3

Είμαι νέο μέλος, σναζητώ πληροφορίες για το σνδρομο Klinefelter

Εικόνα yiotasimitsi

Καλησπερα ειμαι καινουργιο μελος κ σναζητω πληροφοριες για το συνδρομο Klinefelter. Ο γιος μου ειναι 2 μηνων, το μαθαμε απο την αμνιοπαρακεντηση στον 5 μηνα της εγκυμοσυνης. Εχει μωσαικισμο 47ΧΧΥ κατα 27%. Θα ηθελα πληροφοριες απο γονεις που βρισκονται σε πσρομοια κατασταση. Σας ευχαριστω

like1

Πληροφορίες σχετικά με το σύνδρομο Klinefelter

Εικόνα Georgia Papandreou

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μόνο 3 μηνών και μολις εμαθα πως το μωρακι μου εχει το συνδρομο αυτό. Θα σας παρακαλούσα ολους εσας που το παιδί σας εχει το ίδιο συνδρομο ας επικοινωνήσει στο E-mail μου να μου στειλει πληροφοριες πως ειναι η ζωή του παιδιού τους. Ξερω πως καθε περίπτωση ειναι διαφορετική αλλα θα ήθελα καποιος με προσωπική πειρα και όχι ενας γενετιστης να μου περιγράψη την κατασταση. Θα περιμένω με αγωνία 

like2

Πληροφορίες σχετικά με το σύνδρομο Klinefelter

Εικόνα N R

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΙΕΓΝΩΣΘΗ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

                                                      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

like3

Είμαι 35 ετών και πριν από λίγες μέρες βγήκε η διάγνωση

Εικόνα ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

Καλησπέρα, είμαι 35 ετών και πριν από λίγες μέρες βγήκε η διάγνωση του καρυότυπου, σύνδρομο Klinefelter 47, ΧΧΥ.  

like5

Ο σύζυγός μου πάσχει απο σύνδρομο Klinefelter

Εικόνα Kathi Rodos

Καλησπέρα τέσσερις μηνες αφου παντρευτήκαμε καταλάβαμε ότι έχει αυτο το σύνδρομο (Klinefelter). Θα ήθελα να έρθω σε επικοινωνεια με αλλά άτομα που πάσχουν απο το ίδιο σύνδρομο.

Ευχαριστω. 

like3

Ομάδα για 47ΧΧΥ (Klinefelter),ΧΥΥ, ΧΧΧ, ΧΧΥΥ κ.ά.

Εικόνα Iren66

Ομάδα για 47ΧΧΥ (Klinefelter), ΧΥΥ, ΧΧΧ, ΧΧΥΥ κλπ ποικιλομορφίες των χαρακτηριστικών φύλου: Σχετικά με το 47ΧΧΥ (Klinefelter), το ΧΥΥ, ΧΧΧ, ΧΧΥΥ και τις λοιπές ποικιλομορφίες των χαρακτηριστικών φύλου, μπορείτε αν θέλετε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα μας στο facebook "Intersex Greece (XXY- XYY- 3X- AIS- CAH, Hypospadias, etc)", είτε με εμένα προσωπικά (είμαι γονέας ΧΧΥ παιδιού) στο e-mail: intersexgreece@gmail.com.

like5

Κυοφορώ ένα παιδάκι με σύνδρομο Klinefelter

Εικόνα Maria

Καλησπέρα, είμαι μητέρα που κυοφορώ ένα παιδάκι με σύνδρομο Klinefelter. Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το σύνδρομο αυτό. Αν κάποιος έχει εμπειρία πως είναι η ζωή των παιδιών αυτών; Ευχαριστώ!

like2

 Μόλις έμαθα πως κυοφορώ ένα αγοράκι με ΧΧΥ

Εικόνα Filli Papaz

Καλησπέρα, διάβασα το σχόλιο σου και θα ήθελα να να ενημερώσεις σχετικά με αυτό το σύνδρομο. Μόλις έμαθα πως κυοφορώ ένα αγοράκι με ΧΧΥ 

like3

Φίλε Σταυρο, κι εγω ειμαι κοντά στην ηλικία σου

Εικόνα Stefanos22

Σας χαιρετώ! Τυχαία βρήκα το σαιτ αφου κατα καιρούς ψαχνω διάφορα επι του θέματος.. Φίλε Σταυρο, κι εγω ειμαι κοντα στην ηλικια σου. εαν θες μπορω να σου πω καποια πραγματα τα οποία βιώνω εγω προσωπικα. Σας ευχαριστώ όλους! Διαβάζω και εγω εδω τα διάφορα που αναρτατε και ενημερώνομαι. Οποιος θέλει μπορει να μιλήσουμε.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.