Βιοσυντονισμός, έχει κανείς εμπειρία;

Εικόνα hliaxtida81
Γεια σας. Είμαι νέο μέλος στο Νόηση, το διαβάζω όμως καιρό τώρα... Από τη στιγμή που έπεσα στα πατώματα όταν έμαθα ότι ο άγγελος μου ...είναι ΔΑΔ. Δηλαδή περίπου 1χρόνο τώρα δεδομένου ότι ο γιος μου Αργύρης είναι 4. Όμως πέφτω...και σηκώνομαι... γιατί τα παιδια μας μας χρειάζονται όρθιους για να κάνουμε για αυτα ότι μπορούμε περισσότερο.. Καταρχήν συγχαρητήρια στους δημιουργούς του νόηση... Εδώ και ένα χρόνο κάνουμε εργοθεραπείες, λογοθεραπείες κτλ.. Σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε και το βιοσυντονισμό σε ένα Κέντρο... έχει κανείς ιδέα αν έχει βάση και αποτέλεσμα? Μου είπαν ότι η βάση είναι ότι ο οργανισμός λειτουργεί σωστα σε συγκεκριμένες ηλεκτρικές συχνότητες και ουσιαστικά τα μηχανήματα αυτά ρυθμίζουν το ηλεκτρικό πεδίο ..π.χ. μας είπε ότι τα ηλεκτρικά πεδία είναι από παιδιά που είναι απόλυτα υγιή και χρησιμοποιούνται για να ρυθμίσουν το ηλεκτρικο πεδίο π.χ. ενός παιδιού που έει ΔΑΔ ή ό,τι αλλο πρόβλημα υγείας... Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό? Εχει κανενας εμπειρία? Με εκτίμηση

Σχόλια

Δείτε ένα ακόμη "βιολόγιο" για τον βιοσυντονισμό

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Γεια σας και καλώς ορίσατε στο www.noesi.gr. Δείτε ένα "βιολόγιο" του μέλους μαργαρίτα με τίτλο: Βιοσυντονισμός στα τελευταία τεύχη περιοδικών. Έχει μία συζήτηση που έγινε εδώ πριν ...8 χρόνια!

'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος
Εκδότης NOESI.gr

like0

Θα ξεκινήσουμε βιοσυντονισμό καθώς δεν βλάπτει

Εικόνα hliaxtida81

Θα ξεκινήσουμε βιοσυντονισμό καθώς δεν βλάπτει απο τη μια και από την άλλη το κόστος είναι μικρό, πολύ χαμηλότερο από εργοθεραπείες και λογοθεραπείες που ούτως ή άλλως γίνονται. Ευχομαι και ελπίζω να γίνει κάτι προς το καλύτερο και θα ενημερώσω φυσικά μόλις γίνει ένας αριθμός συνεδριων. Δε θέλω να απογοητεύομαι... Με παίρνει από κάτω κάτι φορές.. Σας ευχαριστπω κύριε Κουτουμάνο.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.