Μόνο εγώ ανησυχώ?

Εικόνα Viky M.

Βλέπω μια χαλαρότητα (σε φίλους και γνωστούς) και σκέφτομαι μόνο εγώ ανησυχώ; Ανησυχώ ότι ότι και να γίνει την Κυριακή η ζωή μας πλέον έχει αλλάξει. Και τι θα γίνουν τα παιδιά μας; Όλα τα παιδιά μας, αλλά ιδιαίτερά τα ιδιαίτερα παιδιά μας... 
 
Θα μπορώ να τις προσφέρω τις θεραπείες που χρειάζονται; Για πόσο ακόμα; Και πάνω που έκανε άλματα, θα την πάει πίσω; Και αν χρειαστεί φάρμακα; Ποιος από τους πολιτικούς σκέφτεται τα παιδιά μας;  Κανένας. 
 

Τι έχει το παιδί μου? (3 ετών)

Εικόνα Viky M.

Ας πω και εγώ την ιστορία μας, που με βασανίζει και κυρίως η ερώτηση τι έχει επιτέλους το παιδί μου? Η κόρη μου γεννήθηκε χωρίς προβλήματα και όλα ήταν φυσιολογικά τους πρώτους μήνες. Σταδιακά άρχισε να χάνει ορόσημα. Κάθισε 11 μηνών ("τεμπελιάζει" έλεγε η παιδίατρός) γιατί δεν φαινόταν υποτονική. Εγώ ήμουν ήσυχη. Περπάτησε 16 μηνών. Άργησε αλλά μερικά παιδιά αργούν. Είπε την πρώτη της λέξη 9 μηνών. Την δεύτερη... 1,5 χρονών!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.