Θεραπεία με βλαστοκύτταρα για τον αυτισμό

Εικόνα Μίνα

Έχω ενα αγοράκι 4 ετών με αυτισμό. Θέλω να μάθω αν έχει αποτελέσματα η θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα και αν έχει παρενέργειες, γιατί θέλω να προχωρήσω στη θεραπεία αλλά φοβάμαι.

Σχόλια

Φοβηθήκαμε τα βλαστοκύτταρα, δεν υπάρχουν αποτελέσματα

Εικόνα Loukia Georgiou

Καλησπερα, έχω και γω ενα κοριτσάκι 3 ετών στο φάσμα του αυτισμού. Είχα έρθει σε επαφή με γονείς οι οποίοι εκαναν τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα αλλά δυστυχώς δεν είχαν δει κάποια σημαντική βελτίωση στα παιδιά τους. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτήκαμε και μεις αλλά το αφήσαμε γιατί και μεις φοβηθήκαμε και αφου δεν υπαρχουν αποτελέσματα γιατι να μπει το παιδι σε συτη τη διαδικασία που ισως να είναι και επικίνδυνη.

like0

Με πόσους γονείς ήρθατε σε επαφή?

Εικόνα A+K=X

Δεν είχαν δει καμμία βελτίωση η είδαν έστω και μικρή? Εμεις αποφασίσαμε να το κάνουμε, τέλος Αυγούστου η πρωτη έκχυση οπότε θα επανελθω, είτε με καλά είτε με ουδέτερα αποτελέσματα!

like0

Την θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα την κάνετε;

Εικόνα Γιώργος Μανος

Γεια σας. Την θεραπεια την κανατε? Εχω ενα αγορακι 4 ετων στο φασμα και σκεφτομαστε να κανουμε την θεραπεια με τα βλαστοκυτταρα... Μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε αν το κανατε και εαν ειδατε διαφορα, επισης το κοστος και πού....

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι τα καλύτερα στα παιδάκια σας.

like0

Νεότερα για την έκχυση βλαστοκυττάρων

Εικόνα A+K=X

Κύριε Γιώργο Μάνο, δείτε την ανάρτηση που έκανα "Νεότερα για την έκχυση βλαστοκυττάρων", θα πάρετε αρκετές απαντήσεις. Δείτε την ανάρτηση εδώ: 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.