Τεστ Νοημοσύνης, απαιτείται για τη γνωμάτευση της Επιτροπής για το επίδομα;

Εικόνα Ελένη

Καλημέρα σας.. το παιδί μου διαγνώστηκε ατι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, μου είχαν πει ότι δικαιούμαι επίδομα. Περάσαμε από επιτροπή και μου ζήτησαν να κάνω τες νοημοσύνης. Το οποίο πρέπει να μου το υπογράψει η θεράπων ιατρός που την παρακολουθεί, την πήρα τηλέφωνο για να μου υπογράψει την εξέταση για να την κάνω και η απάντηση της ήταν ότι δικαιούμαι το επίδομα χωρίς να κάνει το παιδί την εξέταση, βάσει του Φ.ΕΚ Αριθμ. Φ.11321/οικ.10219/688 4/5/2012. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει το πως πρέπει να κινηθώ και το τι πρέπει να κάνω από δω και πέρα.

Σχόλια

Πόσο χρονών είναι το παιδάκι σας?

Εικόνα didyma1103

Ελένη καλησπέρα! Πόσο χρονών είναι το παιδάκι σας?

like3

Καλημέρα Δήμητρα

Εικόνα Ελένη

Καλημέρα Δήμητρα

Η κόρη μου είναι 3,7 και πάει παιδικό.

like1

Κι εμείς 5 ετών υποβάλαμε τα δικαιολογητικά χωρίς το τεστ

Εικόνα didyma1103

Κι εμεις 5 ετων υποβάλαμε τα δικαιολογητικά μας χωρίς το τεστ και η παιδοψυχιάτρος στον εισηγητικό γράφει ότι λόγω των δυσκολιων δεν μπορουν να κανουν οι μικροί το συγκεκριμένο τεστ. Θεωρώ ότι η κόρη σας είναι μικρούλα και δεν θα μπορούσε και πρακτικά να το κάνει. 

like0

Επιτροπή ΚΕΠΑ

Εικόνα Παύλος Σαλής

Γεια σας,

Επιβεβαιώνω ότι κι εμείς 7 ετών υποβάλαμε τα δικαιολογητικά μας μαζί με ένα τεστ νοημοσύνης που έκανε στο ΚΕΔΔΥ και η παιδοψυχιάτρος στον εισηγητικό γράφει ότι λόγω των δυσκολιων δεν μπορουν να κανουν οι μικροί το συγκεκριμένο τεστ.

Aπλά επειδή περνάμε από επιτροπή ΚΕΠΑ στις 22/7 μαζί με το παιδί όπως μας είπαν, ήθελα να ρωτήσω κάποιον αν ξέρει αν εξετάζουν το παιδί ή απλά αρκούνται στο να τους πάμε τις διάφορες γνωματεύσεις από κρατικούς φορείς και από το ΚΕΔΔΥ και να δουν το παιδί από κοντά; Δεν πιστεύω να το περνάνε από ιδιαίτερες δοκιμασίες και να το ταλαιπωρήσουν. Αυτή είναι η ανησυχία μου

Σας ευχαριστώ

like0

Ελένη, τι έγινε τελικά;

Εικόνα Katerina Dimitris

Ελένη, τι έγινε τελικά;

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.