Άλλος ένας χρόνος πέρασε...

Εικόνα Ρήνα

Αγαπητοί γονεις παλιοί και νέοι,  έρχομαι στο ημερολογιακό τέλος αυτής της χρονιάς (2016) να σας πω τα νέα μας και να σας ευχηθώ η καινούργια χρονια που απόψε ξημερώνει να σκορπισει ελπίδα,  χαρα και αισιοδοξία σ όλα τα σπιτικά που ο Θεός έβαλε να διακονουν εκεί έναν άγγελο. .....  Το λέω αυτό με πλήρη επίγνωση, γιατί τον βλέπω να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα μπροστά στα μάτια μου.

Μακρύ, καφτό καλοκαίρι

Εικόνα Ρήνα

Αγαπητοι συνοδοιποροι επικοινωνω τα νεα μας και ελπιζω ολοι να εισαστε σε μια τροχια ελπιδας και προοδου.

Η Ρηνουλα τελειωσε την Α΄Δημοτικου αριστευοντας, ναι εκπληκτικο αν σκεφτω με ποση αγωνια ξεκινησαμε το Σεπτεμβρη. Η κοπελα της παραλληλης στηριξης-προς τιμην της-ομολογησε πως λιγα πραγματα εκανε. Επενεβαινε περισσοτερο σε θεματα συμπεριφορας παρα σε μαθησιακα. Διαβαζουμε με ανεση διαφορα παραμυθια, παρακολουθουμε ολοκληρες ταινιες αλλα και σηριαλς χωρις διακοπη, γραφουμε μικροεκθεσουλες με πολυ ωραια γραμματα και στην αριθμητικη αστερι!

Προχωράμε ελπίζοντας

Εικόνα Ρήνα

Καλες και ταλαιπωρημενες μου μαμαδες γεια σας, καλο μηνα. Εχω καιρο να γραψω τα νεα μας και αρχιζω αμεσως.

Τα νέα μας (Ρηνούλα)

Εικόνα Ρήνα

Αγαπητοι φιλοι Χρονια Πολλα, ευχομαι απο καρδιας μια ευλογημενη χρονια και προοδο σε ολα τα παιδια μας.

Ακόμα ένα καλοκαίρι

Εικόνα Ρήνα

Αγαπητοί συνοδοιπόροι του Νόηση και αγαπητέ Άγγελε εύχομαι ολόψυχα καλό φθινόπωρο. Έχω καιρό να επικοινωνήσω τα νέα μας και, μέχρι να συνηθίσω τη καινούργια μορφή, το ανεβαλα. Λοιπόν, τα νέα μας είναι νέα αισιοδοξίας και προόδου. Δεν ξέρω αλλά πάντα μετά το καλοκαίρι που βγαίνουν λίγο τα παιδιά μας απο τα "καλούπια" που τα βάζουμε, έτσι συμβαίνει. Η Ρηνούλα πέρασε ένα καλοκαίρι με την οικογένειά εναλλάξ στη θάλασσα, απόλυτα ελεύθερη στο μπάνιο και το παιχνίδι. Προόδευσε πολύ και είναι αισθητό από όλους, ειδικούς και μη.

Ψάχνω για καλό νευρολόγο ενηλίκων

Εικόνα Ρήνα
Παρακαλώ όποιος γνωριζει να μου συστησει εναν καλο νευρολογο ενηλικων οχι με εμφαση στη ψυχολογια αλλα καθαρα στη νευρολογια και ιδιαιτερως για εγκεφαλικα πασης προελευσεως. Προκειται για νεαρο ατομο που εχει υποστει εγκεφαλικο ως παρεπομενο της ασθενειας του που ειναι νεφροπαθεια.Δεν εχει κινητικο προβλημα.Φοβομαστε μην ξανασυμβει εξ αιτιας των φαρμακων που παιρνει...

Βουλή: «Πάρτι πράσινων προσλήψεων με λεφτά για αυτιστικά παιδιά»!

Εικόνα Ρήνα
Σοκ προκάλεσαν χθες στη Βουλή οι καταγγελίες του προέδρου της Εθνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Αυτιστικού Φάσματος Ιωάννη Σταυρόπουλου ότι το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε 35.000.000 ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα που προορίζονταν για αυτιστικά παιδιά για προεκλογικές πελατειακές προσλήψεις δασκάλων και για ψηφοθηρική χρήση.

Ευχές ...γενικές και ειδικές

Εικόνα Ρήνα
Θέλω να ευχηθώ ο Χριστός να επισκεφθεί όλα τα σπίτια φέτος και ειδικά τα γλύκα παιδάκια του NOESI.gr και να φέρει την υγειά και τη πρόοδο και στους γονείς τους που με τόση αγάπη και τόσες αγωνίες τα διακονούν να τους δώσει δύναμη και χαμόγελο στα χείλη τους. Προβληματίζομαι για τις νέες αναρτήσεις, καταλαμβάνοντας τα αδιέξοδα και τις αγωνίες και μάλιστα αυτούς τους καιρους που τα οικονομικα προβληματα ειναι εντονα και παρακολουθω αλλοτε με χαρα τα καλα νεα [χρονια πολλα Αγγελική και Νεκτάριε να εισαι πάντα χαρουμενος], άλλοτε έχοντας φόβο για την εξαφανιση καποιων [δεν ξεχνω τον Οδυσσέα και τη μάνα Ελπίδα] και άλλοτε έχοντας αγωνίες για τα παιδάκια που μεγαλωνουν και βγαίνουν στο κόσμο που πρέπει να αντιμετωπίσουν...

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.