Προστασία οικογένειας

Εικόνα Κωνσταντίνος Λουίζος

Οικονομική προστασία για την οικογένεια με εφάπαξ καταβολή καθορισμένου κεφαλαίου, σε περίπτωση αιφνίδιας απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από ασθένεια ή ατύχημα, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Η αιφνίδια απώλεια ζωής του/των κυρίως οικονομικά ενεργού/ενεργών μέλους/μελών  της οικογένειας, επιφέρει εκτός του συναισθηματικού κενού και σοβαρή οικονομική ζημιά στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η έλλειψη του εισοδήματος του από την οικογένεια, θα δημιουργήσει άμεσες και έμμεσες οικονομικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα την διακινδύνευση του βιοτικού της επιπέδου. Παράλληλα, τα όποια μελλοντικά σχέδια για τις θεραπείες ή σπουδές των παιδιών ή βοήθειας για την οικονομική ή/και επαγγελματική τους εξασφάλιση, εξανεμίζονται…

Ποιες οικονομικές υποχρεώσεις προκύπτουν:

Περιγράφονται οι 3 κατηγορίες οικονομικών υποχρεώσεων, οι οποίες οδηγούν στον υπολογισμό του απαιτούμενου κεφαλαίου ασφάλισης. Μπορούμε να τις εξασφαλίσουμε συνολικά ή μεμονωμένα:

1. Άμεσα Απαιτούμενα Κεφάλαια

  • Υποχρεώσεις προς τρίτους (δάνεια, κάρτες, κλπ.)
  • Άμεσα τρέχοντα έξοδα

2. Πάγιες Υποχρεώσεις (που θα πρέπει να καλυφθούν τουλάχιστον για 3-5 έτη)

  • Ενοίκιο
  • Διαβίωση (ΔΕΚΟ, διατροφή, ρουχισμός, κλπ)
  • Εκπαίδευση
  • Κοινωνικές Δραστηριότητες
  • Ιατρικές Δαπάνες – Ασφάλιστρα

3. Μελλοντικές Ανάγκες

  • Θεραπείες παιδιών/Σπουδές παιδιών/ Επαγγελματική Εξασφάλιση κλπ.

Ενδεικτικά κόστη:

Για γονέα ηλικίας 30 ετών, η ασφάλιση (εξασφάλιση) της οικογένειας σε περίπτωση θανάτου με κεφάλαιο 100.000 € ανέρχεται στα 190 €, για ηλικία 35 ετών στα 220 € ετησίως, για ηλικία 40 ετών στα 270 € για ηλικία 45 ετών στα 370 € και για ηλικία 50 ετών στα 530 €.

Eίμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση πάνω στο ανωτέρω ασφαλιστικό πρόγραμμα χωρίς καμία υποχρέωση ή δέσμευση από την πλευρά σας.

Κωνσταντίνος Λουίζος
Κινητό: 6976 001 557
Email: konlouizos@gmail.com
Skype: konstantinos.louizos

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι 40 ετών, ασφαλιστικός σύμβουλος από το 2000, το γραφείο μας συνεργάζεται με πλήθος ασφαλιστικών εταιρειών για να παρέχουμε το σύνολο των ασφαλιστικών αναγκών/προϊόντων.

Έχω 2 παιδιά ηλικίας 9,5 και 8 ετών, εκ των οποίων το μεγαλύτερο (κόρη) έχει διαγνωστεί στο φάσμα του αυτισμού. Έπειτα από πολλές και διαφορετικού τύπου θεραπείες, το τελευταίο διάστημα την εκπαιδεύουμε με το σύστημα Son Rise, το οποίο παρακολουθήσαμε στην Αμερική (Oprion Institute, www.autismtreatmentcenter.org) και μέσω του οποίου παρατηρούμε ήδη αξιοθαύμαστες αλλαγές στο συμπεριφορικό και κοινωνικό της κομμάτι, καθώς κι αλλαγή στην δική μας στάση ζωής όσον αφορά στο πραγματικό της νόημα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο "βιολόγιο" με τίτλο: Ταξίδι στο Option Institure (Son-Rise Program - Start up) [εμπειρία γονέων].

Ο λόγος που επιδιώκω την πληροφόρηση των γονέων με το παραπάνω ασφαλιστικό πρόγραμμα είναι κυρίως διότι γνωρίζω ακριβώς τις θυσίες που καλούνται να κάνουν όλοι οι γονείς, όσον αφορά στην εκπαίδευση του παιδιού τους και θεωρώ πως είναι κρίμα να μην γνωστοποιήσω σε όλους (μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας) την χρησιμότητα μίας τέτοιας ασφαλιστικής κάλυψης, η οποία κατά την άποψή μου "αγγίζει" την πραγματική έννοια της ασφάλισης.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.