ΠΡΟΝΟΗΣΕ τ4 ® Έρχεται...

Εργαζόμαστε σκληρά για την έκδοση του ΠΡΟΝΟΗΣΕ Τεύχος 4! Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει περισσότερους από 200 φορείς από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναβαθμίσεις στο Τεύχος 2 του Οδηγού "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"

Το επόμενο Τεύχος 2 κυκλοφορεί στο τέλος του Δεκεμβρίου 2010. Παραθέτουμε συνοπτικά μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το ερχόμενο Τεύχος του Οδηγού "ΠΡΟΝΟΗΣΕ".

ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Νεότερα για την επερχόμενη έκδοση (Τεύχος 2)

Το ερχόμενο Τεύχος 2 του Οδηγού ΠΡΟΝΟΗΣΕ είναι ήδη στα σκαριά και σε μερικές εβδομάδες πάει ...τυπογραφείο. Στόχος μας να κυκλοφορήσει στο τέλος του Δεκεμβρίου 2010. Δωρεάν φυσικά, όπως το Τεύχος 1.

ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Support: Υποστηρίξτε τον Οδηγό

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες που χρειάζεστε, εάν θέλετε να δείξετε έμπρακτη υποστήριξη στον Οδηγό ΠΡΟΝΟΗΣΕ που εκδίδεται και διατίθεται δωρεάν από το NOESI.gr. Διαβάστε περισσότερα: www.noesi.gr/pronoise/about.

Ξεκίνησε η ανάρτηση του ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® (27/6/2010)

θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ, υπολογίζουμε. Ανέβηκαν οι πρώτοι 50 φορείς. Έως 30/6 θα έχει δημοσιευτεί όλος ο Οδηγός. Στο πλαίσιο αυτό, θα δημοσιευτούν 114 νέες σελίδες στο Βιβλίο της Πρόνοιας http://noesi.gr/book/welfare. Βάσει σχεδίου, από αύριο 1/7/2010 θα είναι δυνατό να διαβάσετε / κατεβάσετε δωρεάν το ΠΡΟΝΟΗΣΕ.

ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Blog: Ειδήσεις και νέα για την τρέχουσα και την ερχόμενη έκδοση

Το Έργο με τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ": Απογραφή υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και ειδικές εκ­παιδευτικές ανάγκες αποτελεί ιδιοκτησία τής "NOESI.gr - Η ΝΟΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ". Βασίζεται στο ενημερωτικό υλικό – σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή που διαθέτουν οι φορείς που παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) ή / και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Σε αυτό το blog (http://noesi.gr/pronoise/blog) μπορείτε να διαβάζετε όλα τα νεότερα για την τρέχουσα και ερχόμενη έκδοση του ΠΡΟΝΟΗΣΕ.

ΠΡΟΝΌΗΣΕ ® Το χρονικό της δημοσίευσης του Τεύχους 1

23/6/2010: Τελευταία νέα από τον οδηγό "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"! Σήμερα πήραμε ISSN από την Εθνική Βιβλιοθήκη! Την Παρασκευή καταθέτουμε αντίγραφο στη Βιβλιοθήκη, και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ο οδηγός ΠΡΟΝΟΗΣΕ - Τεύχος 1 - δημοσιεύεται εντός ...Ιουνίου!
20/5/2010: Τελευταία νέα από τον οδηγό "ΠΡΟΝΟΗΣΕ"!
Έχουν καταγραφεί 94 114 φορείς, ώστε βάσει του αρχικού προγραμματισμού τον Ιανουαριο 2009, προχωρούμε άμεσα στην έκδοση των 100+ φορέων για άτομα με αναπηρία από Ελλάδα και Κύπρο. Είμαστε στην Ολοκληρώθηκε η τελική φάση της αρχειοθέτησης - καταλογοποίησης των φορέων και προχωρούμε άμεσα στην έκδοση ISSN από την Εθνικη Βιβκιοθηκη της Ελλαδος. Ο οδηγός θα επανεκδίδεται με προσθήκη νέων φορέων, πιο ενημερωμένος.

Σελίδες

Μπορώ να συνδράμω;

Το NOESI.gr είναι ένας οικονομικά βιώσιμος οργανισμός, που αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες δωρεάν σε άτομα και οικογένειες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως, επίσης, σε Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και Συλλόγους Γονέων ή ΑμεΑ, βάσει καταστατικού. Βλέπετε θετικά τη συμβολή του NOESI.gr; Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή της δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για τη δωρεά σας.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Eπισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€, 10€ από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr, Μιστράλ 4, Τ.Κ. 154 51, Ν. Ψυχικό Αττικής.

Μάθετε περισσότερα! Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi θα βρείτε μία αναλυτική παρουσίαση των σκοπών που υποστηρίζονται δωρεάν από το NOESI.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο RSS - Βιολόγιο μέλους ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;