Πήρα την απόφαση να κάνουμε Tomatis

Εικόνα Ανδριανή Μιχαηλίδου

Καλησπερα σας. Πηρα την αποφαση να κανω της κορης μου τη μεθοδο Tomatis. Εχει κάποιος /-α που το εκανε, εμπειρία; Εχει αποτελεσμα οπως λενε;

Ευχαριστω πολυ.

Σχόλια

Το έχουμε ψάξει κ εμείς για τον εξάχρονο γιο μου

Εικόνα Venny

Καλημέρα. Το έχουμε ψάξει κ εμείς για τον εξάχρονο γιο μου κι η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκαμε πολλά στο διαδίκτυο. Επισκεφθηκαμε ένα Κέντρο κοντά στην περιοχή μας, η ειδικός ηταν πολυ ευγενικη, φαινόταν ότι θα ασχοληθεί πραγματικά και με ενδιαφέρον αλλά αυτό που μας κράτησε ήταν το οικονομικό κι ότι μπορεί να μην είναι αποτέλεσματικο για όλους ή ότι είναι αρκετά χρονοβόρο γιατι έχει κάποιους κύκλους που ακολουθούν με παύσεις στα ενδιάμεσα.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήταν τόσο ακριβό είχαμε σκεφτεί να πάμε. Ερεθιζονται κάποια νεύρα στον εγκέφαλο μέσω της μουσικής ώστε να συγκεντρωνονται και να ακουνε καλύτερα και πολλά άλλα.

Πραγματικά θα ήθελα κ εγω να μάθω από άτομα που έχουν δοκιμάσει την μέθοδο αν την προτείνουν. Έχω ακούσει κι αρνητικες απόψεις και μάλιστα από επιστήμονες αλλά τι να πω.... μακάρι να ξέρα! Εύχομαι να βρεις το καλύτερο για το παιδάκι σου. 

like0

Αποτυχία;;;

Εικόνα Ανδριανή Μιχαηλίδου

Γεια σας... καναμε το πρωτο σταδιο δεν ειδα αλλαγη στο μωρο, λίγη στη βλεμματικη επαφη - αλλα μπορει και να ευθύνονται οι παρεμβασεις και οχι η μεθοδος... Θα ξεκινουσαμε το 2ο τωρα αλλα κι εμενα, που το αναφερα στο παιδονευρολογο και στον νευροαναπτυξιολογο, μου ειπαν οτι ειναι λεφτα πεταμενα.. οποτε σταματησαμε.. και ξεκινησαμε την PRT τεχνικη, μας της συστησε ο κος Δημητρης Δημητριου, ήμασταν Αθηνα την περασμενη βδομαδα..

Ο χρονος θα δειξει..

Ευχαριστω πολυ

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.