Μειωμένο ωράριο στο Δημόσιο για γονείς με ανάπηρα τέκνα

Εικόνα Γιάννης_1970
To Υπουργειο Διοικητικης Μεταρυθμισης με την εγκυκλιο Αριθμ.Πρωτ.: ΔΙΑΔΠ/Φ.Β.3/5469 στις 11/02/2013 καθοριζει οτι γονεις με αναπηρα τεκνα (απο 67% και ανω) δικαιουνται μειωμενο ωραριο εργασιας στο Δημοσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, αθροιστικά με τυχον αλλη μειωση ωραριου. Δηλαδη αν ειναι το παιδι μεχρι 2 ετων υπαρχει μειωση 1+2 ωρες, για 2-4 ετων μειωση κατα 1+1 ωρες. Δείτε περισσότερα από το et.diavgeia.gov.gr στη σελίδα: http://ow.ly/i33T9

Σχόλια

Ποσοστό αναπηρίας

Εικόνα Ελένη
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!!
like69

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.