Έχει κανείς γνώση για το NUTRILABS που ασχολείται με το Εντερικό Μικροβίωμα;

Εικόνα Μαρία Ζήση

Κοιταζωντας σημερα στο internet ειδα για μια εταιρεια με την επωνυμια NUTRILABS που ασχολειται με το Εντερικό Μικροβίωμα. Υποθετω οτι κανουν κατι αναλογο με τους γιατρους DAN. Υπαρχει καποιος που να το εχει ψαξει και να εχει προχωρησει σε καποιες εξετασεις στο παιδι του;

Πρωινό εντατικό πρόγραμμα ????

Εικόνα Μαρία Ζήση

Καλησπερα στην παρεα σας. Πρωτη φορα εγγραφομαι σε καποιο forum και συγχωρεστε με για την απειρια μου. Εχω λοιπον και εγω 2 αγορακια το μεγαλο μου ειναι 5 χρονων και τυπικης αναπτυξης, το δεύτερο αγορακι μου ο Βασιλης ειναι 28 μηνων και τον 02/2016 διαγνωσθηκε μετα απο τρεις επισκεψεις σε αναπτυξιολογους με αυτιστικα στοιχεια και ΔΑΔ. Υπηρχε ενα διμηνο πενθους στην οικογενεια δεν το κρυβω... παρολο αυτα ξεκινησαμε τον Μάρτιο πρωιμη παρεμβαση με 3 φορες την εβδομαδα εργοθεραπειες, και το πρωι παιδικο σταθμο σε δημοσιο. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.