Η κόρη μου είναι 4,5 ετών, έχουμε θέμα με την πάνα ακόμα

Εικόνα Μαίρη Γιαννάκη

Καλημερα σας. Θα ηθελα τη συμβουλη σας. Η κορη μου ειναι 4,5 ετων. Εχουμε θεμα με την πανα ακομα. Ολη την ημερα στο σχολειο εχουμε καταφερει να μην τη φοραει, αλλα οταν ερχεται στο σπιτι τη ζηταει και καμια φορα λερωνεται χωρις καν να μας πει τιποτα. Σα να μας τη θετει υποχρεωτικη την πανα. Θελω να ρωτησω αν και ποσο μπορω να πιεσω το παιδι να απαγγιστρωθει. Σας ευχαριστω πολυ.

Μας έδωσαν θεραπείες για ένα έτος (για ΔΑΔ)

Εικόνα Μαίρη Γιαννάκη

Καλημερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος, η μικρη μου διαγνωστικε απο το ΕΘΜΑ? πριν πεντε μηνες με ΔΑΔ o κυριος Καμπακος, δε μας ειπε ποτε πρεπει να την ξαναδει. Μας εδωσε θεραπειες για ενα ετος. Και ρωταω εγω τωρα, ειναι αυτο και τελος; Πρεπει να ξανακανουμε την ιδια διαδικασια; Τι γινεται ακριβως;

Θα ήθελα πληροφορίες για τον κ. Καμπάκο

Εικόνα Μαίρη Γιαννάκη

Θα ήθελα να μου πείτε όποιος γνωρίζει πληροφορίες για τον κύριο Καμπάκο και εάν ξέρετε κάποιον καλό αναπτυξιολόγο. Ευχαριστώ πολύ.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.