Ο λογοθεραπευτής κόβει απόδειξη για ειδική διαπαιδαγώγηση?

Εικόνα Σίσσυ

Είμαι λογοθεραπευτρια, αποφοιτη ΤΕΙ, δεν εχω κανει καποιο μεταπτυχιακο. Εχω κανει εναρξη στην εφορια που εχω δηλωσει ως δραστηριοτητα μονο Υπηρεσίες Λογοθεραπείας. Σε ενα παιδι με δυσλεξια που του εχουν χορηγησει μονο Ειδικη Διαπαιδαγωγηση και οχι Λογοθεραπεια, μπορω να το αναλαβω και να του κοβω αποδειξη για Ειδ.διαπαιδαγωγηση? 'Η μονο ο ειδ.παιδαγωγος μπορει να το κανει? Θα επρεπε να ειχα κανει επεκταση δραστηριοτητας και να δηλωνα και Υπηρεσιες Ειδ.Παιδαγωγου στην εφορια? Ή δε μπορω να δηλωσω δραστηριοτητα ειδ.παιδαγωγου αφου το πτυχιο μου εχει τιτλο Λογοθεραπευτρια και δεν εχω κανει καποια εξειδικευση ή μεταπτυχιακο στις Μαθ.δυσκολιες/Δυσλεξια? 

Υ.Γ. ¨Οταν εκανα εναρξη στην εφορια το πτυχιο δε μου ζητηθηκε πουθενα.

Σχόλια

Σύμφωνα με τον Σ.Ε.Λ.Λ.Ε. μπορούμε να δικαιολογούμε και Ε.Δ.

Εικόνα α.π.

Σύμφωνα με τον Σ.Ε.Λ.Λ.Ε. οι Λογοθεραπευτές μπορούμε να δικαιολογούμε και ειδικές διαπαιδαγωγήσεις! Είναι απολύτως νόμιμο. Υπάρχει μέσα στην εγκύκλιο!

like1

Στοιχεία εγκυκλίου

Εικόνα Χριστίνα

Καλησπέρα και από εμένα! Σε ποια ακριβώς εγκύκλιο βεβαιώνεται η νομιμότητα των λογοθεραπευτών να δικαιολογούν "ειδικές διαπαιδαγωγήσεις";

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.