Απλά μια υποστήριξη και την γνώμη σας

Εικόνα Λινα Αναγνωστοπουλου

Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και είμαι μητέρα με 16μηνων αγορακι. Έχω μια ανηψουλα πριγκίπισσα 3 χρονων τόσο όμορφη και τόσο γλυκιά με το πιο αγνό χαμόγελο ακόμα και από του γιου μου. Έχει φάσμα αυτισμού μη προσδιορισμένο και ζούμε με αυτό εδώ και 1 χρονων που το καταλαβαμε. Ο παιδίατρος άσχετος δεν είχε καταλάβει τίποτα αδελφή μου ζούσε σε άλλη πόλη και όταν ερχόταν είχε  υπόνοιες αλλά όλοι της λέγαμε παιδάκι είναι θέλει τον χρόνο του.

Τωρα είμαστε σε μια φάση που μιλεί αλλά όχι προτάσεις μέχρι 3λεξεις μαζεμένες. Τρώει μόνη της τραγουδάει παίζει μόνη της όμως αλλά αν της τραβήξεις το ενδιαφέρων με τραγουδάκι τότε ερχεται κοντά σου σε πιάνει από το χέρι και παίζει. Θα ήθελα να προχωρήσω τον χρόνο να την δω "αλλιώς" να καταλαβαίνει τα πάντα ,να γυρίζει όταν της μιλάω σαν τα "άλλα παιδάκια".

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.