Αυτισμός και αντιβιοτικά

Εικόνα Larry70

Πριν δύο μήνες ο Μάνος (9 ετών με αυτισμό)  διαγνώστηκε ότι πάσχει από φαρυγγίτιδα  και του χορηγήθηκε αντιβίωση Procef για 10 ημέρες. Την δωδέκατη μέρα ξαφνικά και χωρίς λόγο είχαμε την μεγαλύτερη παλινδρόμηση στην μέχρι τώρα ζωή του. Εχασε σχεδόν όλες τις δεξιότητες που είχαν αποκτηθεί με μεγάλο κόπο τα τελευταία χρόνια. Γνωρίζει κάποιος αν τέτοιου είδους φάρμακα μπορούν να επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό τα αυτιστικά άτομα?

Φιλοξενία δεκάχρονου αγοριού με αυτισμό και βαριά νοητική υστέρηση στην Κρήτη

Εικόνα Larry70

Προσπαθώ να βρώ άν υπάρχουν μέρη (δημόσια ή ιδιωτικά) στην Κρήτη που να μπορούν να φιλοξενήσουν αγόρι 9,5 ετών με αυτισμό που πρόσφατ&a

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.