Το ΚΕΔΔΥ ποια παιδιά αφορά;

Εικόνα Κλειώ Κωνσταντινίδη

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Αρχικά, το ΚΕΔΔΥ αφορά παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ή και με προβλήματα υγείας;

Σχόλια

Το ΚΕΔΔΥ εστιάζει στις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το ΚΕΔΔΥ αφορά τη διάγνωση / αξιολόγηση και υποστήριξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ναι. Στην πράξη, γνωμοδοτεί για το κατάλληλο πλαίσιο φοίτησης για το παιδί, π.χ. σχολείο γενικής εκπαίδευσης, σχολική μονάδα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, τμήμα ένταξης, παράλληλη στήριξη κ.ά.

Μπορείτε να δείτε τη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/keddy του Οδηγού υπηρεσιών για όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ΚΕΔΔΥ όπως επίσης και τον χάρτη με τα ΚΕΔΔΥ πανελλαδικά.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.