Μία βοήθεια...

Εικόνα κατια

Εχω ενα μωρο τριων μηνων ειπε γρηγορα "αγκου". Χαμογελασε συνειδητα στις 50 ημερες. Εχει βλεμματικη επαφη. Στο καροτσι ανταποκρινεται στις κουβεντες μου. Γελαει οταν του γελουν, στον καθρεφτη κοιταει, γελαει, κουβεντιαζει.

Ωστόσο...  Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που σας χρειάζεται! 

Μοριακός καρυότυπος και αυτισμός

Εικόνα κατια

Εκανα προγεννητικο ελεγχο με αμνιοπαρακεντηση και τον νεο μοριακο καρυοτυπο που ελέγχει 125 συνδρομα. Μεσα στη λιστα των συνδρομων αναφεροντσν και τεσσερα με την ονομασια Autism καθως και Εύθραυστο Χ. Eιχα ακουσει οτι ο αυτισμος δεν ανιχνευεται προγεννητικα.ομως στη λιστα υπαρχει. Τι μπορει να σημαινει??? Οτι εγινε το μεγαλο βημα της επιστημης και πλεον ανιχνευεται???

Δεν με κοιτά....

Εικόνα κατια

Ειμαι ακονα λεχώνα με ενα μπεμπακο 33ημερων. Tτον θηλαζα και του εδινα και μπουκαλι. Τωρα κ τρεις ημερες δεν θηλαζω. Παρατηρώ πως οταν δινω μπουκαλι στο μωρο (το κραταω στο δεξι χερι παντα γιατι νε βολευει) αυτος κοιταει κ εχει γυρει δεξια προς την εξω πλευρα πινει χωρις καν να με κοιτα. Του χαιδευω το μαγουλο που ειναι στην πλευρα μου την ακρη του στοματος για να κανει το αντανακλαστικο αλλα δεν γυρναει προς εμενα. Μια φιλη ειπε οτι δεν ειναι καλο σημαδι αυτο. Εχω τις ορμονες ακομα στο φουλ. Κλαιω, ξερω οτι ειναι πολυυ μωρο ακομα αλλα ποτε μας κοιταει;; Ξερω οτι εστιαζουν σε προσωπα μετα το διμηνο αλλα την ωρα του φαγητου;; Δεν θα επρεπε να κοιταει εκει που ειναι το μπουκαλι;;

 Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που σας χρειάζεται!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.