Ιδέες για εργασία παιδιών - Asperger

Εικόνα Eva Nikolopoulou

Γεια  σας, ειμαι μητερα 15χρονης Aσπεργκερινας που τελειωνει την 3η γυμνασιου. Ασταματητα  ψαχνω για οτιδηποτε θα μπορουσε να βοηθησει το μελλον του παιδιου μου - την αυτονομια του με πιθανη υποστηριξη - και ειδικα οταν οι γονεις δεν θα υπαρχουν. Μετα απο μεγαλη ερευνα... ισως να υπαρχουν ιδρυματα κοινωφελη που θά 'θελαν να στηριξουν οικονομικα καποια ιδεα.

  • Θα χαιρομουν πολυ να ακουσω τις ιδεες που πιθανον εχετε για το μελλον αυτων των παιδιων, προκειμενου να  προσπαθησω για την υλοποιηση...
     
  • Θα θελα προτασεις εργασιας  π.χ. καφετερια ''Μυρτιλο '' στο νεο ηρακλειο. Αν καποιος γνωριζει ιδεες αλλων χωρων . 

Η ιδια ονειρευομαι ομαδα ανθρωπων - νεων  ''τυπικων '' που σε καθημερινη βαση θα φροντιζουν την  αυτονομια - εργασια αυτων των παιδιων.

Χρειαζομαι βοηθεια στις σκεψεις μου  προκειμενου να οργανωθει κατι τετοιο. Η κορη μου μπορει να ζησει μονη της (εχουμε κανει μεγαλη εκπαιδευση) εαν βρεθει το καταλληλο  επαγγελμα  και καποιος που θα την οργανωνει καθημερινα και θα την νοιαζεται συναμα .

Δεν εχω γνωσεις κομπιουτερ,  δεν γνωριζω ακομη που θα δω πιθανες απαντησεις σας.

Το μειλ μου: evakar57@gmail.com

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση - σκεψη - ιδεα

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.