Χρηματοδότηση από τον ΕΟΠΠΥ για την ειδική αγωγή

Εικόνα Κική

Ειμαι κηδεμονας ατομου με συνδρομο Ντάουν που ζει σε ιδρυμα ασυλικου τυπου. Το ιδρυμα το εχουν ιδρυσει οι γονεις και λειτουργει 28 χρονια. Εως το τελος του 2016 το ΙΚΑ εδινε τα ανάλογα χρηματα για το ίδρυμα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Από τις αρχές του 2017 που πρέπει όλα τα απαραίτητα χαρτιά να τα καταθέτουμε στον ΕΟΠΥΥ, ο ΕΟΠΥΥ δεν δίνει τα αντίστοιχα χρήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το ίδρυμα. Εγώ καταθέτω τα χαρτιά στον ΕΟΠΥΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Επειδη ολοι μιλουν για την ειδικη αγωγη σε εξωτερικους παροχους, δεν ξερουμε τιποτα για εμας που τα παιδια μας ειναι στα ιδρυματα που δεν χρηματοδονται απευθειας απο τον ΕΟΠΥΥ. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για το θέμα αυτό;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.