Απόφαση ΚΕΔΑΣΥ, κατά πόσο ειναι δεσμευτική για το σχολείο;

Εικόνα Γιώργος

Ο γιος μου ειναι 7 ετών με Συνδρομο Down με καλο νοητικο επιπεδο ειναι αυτονομος πολυ καλη κοινωνικοποιηση αλλα μαθησιακα ειναι πιο πισω απο τα παιδια της ηλικιας του και ειναι λογικο. Ειναι σε γενικό  νηπιαγωγειο, εχοντας κανει επαναφοιτηση με ιδιωτικη παραλληλη στηριξη.

Πριν 2 μήνες φέραμε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι μας που έχει σύνδρομο Down

Εικόνα Γιώργος

Πριν 2 μηνες φέραμε στη ζωή το δευτερο παιδακι μας το οποίο εχει συνδρομο Down. Δεν εχει νοημα να σταθω στο σοκ που νιώσαμε για το γεγονος αυτο διοτι ο προγεννητικος ελεγχος δεν μας ειχε αφησει τα περιθωρια για την υποψια αυτη. Εως σημερα το μωρο δεν μας εχει ανησυχησει για οτιδηποτε. Εως το τελος τριμηνου θα γινει επαναληπτικος καρδιας, ελεγχος ακοης, ορασης αλλα και παιδονευρολογος θα μας δει στην Πατρα. Αυτο που με προβληματίζει και θα ηθελα συμβουλευτικα την βοηθεια σας σχετικα με την πρωιμη παρεμβαση.

 Αγαπητοί συνοδοιπόροι, εδώ σας θέλουμε!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.