Φόβος

Εικόνα Eleni

Σημαντική σημείωση: Ζητήθηκε από το NOESI.gr να αφαιρέσουμε το κείμενο της δημοσίευσης αυτής. Οι λόγοι ειναι προσωπικοί. 

Σχόλια

Δεν χρειαζεται να ταράζεσαι

Εικόνα Koulitsa Filnop.

καλησπερα!! δεν χρειαζεται να ταραζεσαι τοσο πολυ!!παιδια ειναι και το καθενα θελει το χρονο του σε καποια πραγματα. αν ειναι τοσ αγχωμενη καλο θα ηταν να κλεισεις αλλο ενα ραντεβου με τον ιδιο η αλλο αναπτυξιολογο να παρεις αλλη μια γνωμη. επισης σε συνεχεια αυτου καλο θα ηταν να κανεις και καποια αξιολογηση απο καποιον ειδικο παιδαγωγο για να βρεις τις αδυναμιες του παιδιου και να το βοηθησεις(αν υπαρχουν-μερικες φορες εμεις οι γονεις ειμαστε και παραλογοι!!). ευχομαι καλη τυχη σοτι και αν αποφασισετε!!!

like0

Στη θέση σου θα εμπιστευόμουν

Εικόνα Γιάννα

Στη θέση σου θα εμπιστευόμουν την παρόρμησή μου, ο,τι και να μου έλεγαν οι άλλοι.θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να πω ότι ήμουν τρελή και αγχωνόμουν τζάμπα, παρά ότι ο φόβος ή οι άλλοι με έκαναν κι έχασα χρόνο. Το δεύτερο το βιώνω με τον ανηψιό μου, δεν είναι εύκολο, στο λέω με κάθε σεβασμό. Συμβουλέυομαι, ούσα καινούρια εδώ το site,και είμαι στο ψάξιμο για το πώς να ενεργήσω να βοηθήσω την αδελφή μου κ τον γιο της.Σε καταλαβαίνω.Ψυχραιμία χρειάζεται, γιατί κυκλοφορούν παραέξω πολλοί δήθεν ειδικοί. Μην απελπίζεσαι!

like0

Σας ευχαριστώ

Εικόνα Eleni

Μας ζητήθηκε να αφαιρέσουμε αυτό το σχόλιο. 

NOESI.gr

like0

Έχει Άσπεργερ

Εικόνα Maria Iannari

Δεν ειναι κακο αυτο κι εγω εχω απλώς ειμαστε καπου πιο διαφορετικοι απο τους αλλους :)

like0

Φοβος

Εικόνα aaaa

Καλημέρα! Είμαι λογοθεραπεύτρια και διάβασα με προσοχή την περιγραφή σας. Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω διάγνωση ή άλλες ερωτήσεις για την ανάπτυξη του παιδιου...Αυτό που θεωρώ σκόπιμο να σας πω είναι να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας! Επίσης θεωρώ σημαντικό να ενταχθεί η μικρή σε κάποιο πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης είτε στο σπίτι είτε σε κάποιο κέντρο. Προγραμματίστε ξανά ραντεβού στο Αττικό, Παίδων ή Τζάνειο με παιδοψυχίατρο -σας λέω για παιδοψυχίατρο επειδή είναι πιο εξειδικευμένοι και καλύτερα εκπαιδευμένοι να παράσχουν ακριβή διάγνωση. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όλες οι καταστάσεις βελτιώνονται και μπορεί το κοριτσάκι σας να βελτιωθεί θεαματικά στα κατάλληλα χέρια...Μην αγχώνεστε! Είναι μικρή και χρόνος υπάρχει...Ελπίζω να βοηθησα...

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.