Neuroprotek, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω (7,5 ετών)

Εικόνα Eva Papadim

Έχω προβληματιστεί αυτές τις μέρες με το παιδί μου γιατί μου κάνει συνεχώς αλλαγές στην συμπεριφορά του .Ενώ από τα Χριστούγεννα και μετά είχε τρομερη εξέλιξη, τον προηγούμενο μήνα μου έκανε ένα come back και άρχισε να μου σπάει πράγματα, να είναι αναστατωμένος και πολύ υπερκινητικός. Βέβαια μέρες μέρες ηρεμεί και μόλις πούμε ότι πάει πέρασε τον ξαναπιάνει η αναστάτωση, γιαυτό σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το Neuroprotec που απ' ό,τι διαβάζω δεν είναι φάρμακο αλλά φυτικό προιον. Που πρέπει να απευθυνθώ όμως??? Έχω μπερδευτεί λίγο. Αυτό το "ΕΞΕΛΙΞΙΣ" που διάβασα σε άλλα post είναι Ιατρείο ή Κέντρο Λογοθεραπείας??? Όποιος μπορεί να βοηθήσει....

ΥΓ. Ο γιός μου είναι 7,5 χρονών

Το παιδί μου και το ΙΚΑ τους

Εικόνα Eva Papadim
Καλή σας μέρα ξανά. Ο γιος μου, 5,5 ετών, πάσχει από διάχυτη αναπτ.διαταραχή (αυτισμό) σύμφωνα και με την γνωμάτευση του ΕΟΠΥΥ. Πηγαίνοντας τα τιμολόγια Φεβρουαρίου και Μαρτίου (500 ευρώ έκαστο) στο ικα της περιοχής μου (Χαλκίδα) η προισταμένη του τμήματος παροχών δεν δέχτηκε να τα παραλάβει καν, με την πρόφαση ότι τα τιμολόγια του 2ου ήταν δύο και του 3ου δεν είχαν αναλυτικά την χρέωση ανά συνεδρία (δεκτόν).

Κολύμβηση και ΔΑΔ

Εικόνα Eva Papadim

Καλημέρα, ο γιος μου έχει διαγνωσει ΔΑΔ και είναι και αρκετά υπερκινητικός. Ο παιδοψυχίατρος που μας βλέπει μου πρότεινε να τον γράψω σε κολυμβητήριο για να εκτονώνεται η υπερκινητικότητα του. Επίσης του αρέσει πάρα πολύ το νερό. Σε ερώτηση μου που να τον πάω, μου είπε πως αν ο δάσκαλος είναι οργανωτικός μπορεί να παρακολουθήση κανονικό πρόγραμμα σε κανονικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης. Εγώ δεν έχω τίποτα κατα νου... Παρεμπιπτόντως, μένουμε Χαλκίδα και θα πρέπει να ερχόμαστε Αθήνα γιατί στην Χαλκίδα δεν λειτουργεί παιδική πισίνα. Έχετε κάτι υπόψιν σας;;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.