Είμαι μακροχρόνια άνεργος, μου επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω μη υποβολής φορολογικής δήλωσης

Εικόνα cris best

Είμαι μακροχρονια ανεργος. Το 2013 δεν εκανα φορολογικη δηλωση λογω του οτι (δεν ειχα κατι να δηλωσω και αγνοια νομου) μου εβαλε προστιμο η εφορια και σημερα εχει ξεπερασει τα 1000 ευρω με τοκους επιτοκια κ.λπ. τι μπορω να κανω για να παγωσει τουλαχιστον αυτη η οφειλη;;

Σχόλια

Εκτύπωσε μία βεβαίωση ανεργίας και...

Εικόνα Γιώτα Πρ

Εκτύπωσε μία βεβαίωση ανεργίας, οπλίσου με πάρα πολύ υπομονή και πήγαινε στη Εφορία που ανήκεις, στο τμήμα εσόδων, μίλα σαν να μην καταλαβαίνεις, κλάψε, μην εκνευριστείς, να είσαι αηδιαστικά ευγενικός με τον αρμόδιο υπάλληλο, βγάλε τον Δημήτρη Χορν που με κριβεις μέσα σου κ παρακάλα, να στα χαρίσουν όλα μην περιμένεις αλλά ίσως τους τόκους τους σκαπουλαρεις !!! Φιλική συμβουλή, μην πας Δεύτερα ή Πέμπτη ,να πας νωρίς ! Υ.Γ που καταντήσαμε να καταστρωνουμε σχέδια για τα αυτονόητα!!!!

Καλή δύναμη

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.