Είμαι 19 ετών και υποπτεύομαι ότι έχω ΔΕΠΥ

Εικόνα Κατερίνα Σωμαράκη

Γεια σας! Ειμαι 19 χρονων και εδω και καποιους μηνες υποπτευομαι πως εχω ΔΕΠΥ. Επικοινωνησα λοιπον με την Α' Ψυχιατρικη Κλινικη Αθηνων και μου εστειλαν ενα κριτηριο αξιολογησης για να το εξετασουν και να κλεισουν ραντεβου. Ομως εχουν περασει 3 μηνες απο τοτε και δεν μου εχουν απαντησει ακομη, υπαρχει περιπτωση να χαθηκε το γραμμα στο ταχυδρομειο η συμβαινει κατι αλλο; Ειναι φυσιολογικος τοσος χρονος αναμονης; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Σχόλια

Καλησπέρες, είμαι 33 ετών

Εικόνα Maria Iannari

Γεια φίλη μου είμαι άτομο με Άσπεργκερ είμαι 33 ετών κι αν θες μπορώ να σε βοηθήσω να μπεις στον κόσμο μας να μας καταλάβεις πως λειτουργούμε κι έτσι να πλησιάσεις καλλίτερα το παιδί σου γνωρίζοντας καλλίτερα τι αισθάνεται...


Σημείωση από το NOESI.gr: Εφιστούμε μία μικρή προσοχή σε συμβουλευτική προς γονείς με βιωματικό τρόπο. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον προσεκτικά το θέμα.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.