Ειδικά σχολεία σε Αθήνα για αγοράκι με ΕΠ και προβλήματα σίτισης - κατάποσης

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα από Κύπρο.

Χρειάζομαι τα "φώτα" σας σε κάτι που αφορά μια φίλη που θέλω πραγματικά να βοηθήσω. Σκέφτηκα να ζητήσω βοήθεια μέσω του noesi.gr γιατί πρίν 8 περίπου χρόνια βοήθησε και μένα στη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε τη διάγνωση του γιού μου με Σύνδρομο Angelman και μέσω του γνώρισα ανθρώπους που έχουν "ριζώσει" στη καρδιά και τη ψυχή μου.

Λοιπόν... Έχω μια φίλη από Κύπρο που ρωτά για ειδικά σχολεία στην Αθήνα που να εργοδοτούν λογοπαθολόγο με ειδίκευση στη σίτιση/κατάποση. Σας παρακαλώ αν μπορείτε δώστε μου ονόματα για να το ψάξουμε και εμείς από εδώ. Αφορά ένα αγοράκι 5χρ με εγκεφαλική παράλυση.

Σχόλια

Ειδικά σχολεία για εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα anna kal

Ειδικό νηπιαγωγείο και δημοτικό για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση λειτουργεί στην ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι. Επίσης στην ''Πόρτα Ανοιχτή'' στην Αργυρούπολη λειτουργεί Ειδικό νηπιαγωγείο και δημοτικό για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Οι ιστοσελίδες τους είναι www.elepap.gr και www.eps-ath.gr. Τα σχολεία είναι δημόσια. Δεν γνωρίζω αν στην ΕΛΕΠΑΠ είναι παιδιά και με άλλες σωματικές αναπηρίες, πάντως στην πόρτα είναι μόνο για εγκεφαλική παράλυση. Τα σχολεία έχουν λογοθεραπευτή, δεν ξέρω για λογοπαθολόγο με την ειδικότητα που ζητάτε, πάντως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να λάβετε τις αναγκαίες πληροφορίες.

Τα λοιπά ειδικά σχολεία (δημόσια) έχουν παιδιά με διάφορες περιπτώσεις αναπηρίας (σωματικής, νοητικής κλπ) όλα μαζί.

Tip!

Περισσότερα στον Οδηγό υπηρεσιών:

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.