Εχω καταθέσει τα χαρτιά μου...

Εικόνα ΣΤΑΘΗΣ ΖΙΩΓΑΣ

Εχω καταθέσει τα χαρτιά μου για ΚΕΠΑ για την κόρη μου η οποία έχει πιστοποιημένο απο ΠΑΙΔΩΝ σύνδρομο Asperger με ΔΕΠΥ και ήπια νοητική στέρηση ήταν ασφαλισμένη στο ΙΚΑ μέσω εμού αλλά εδώ και δύο χρόνια έχει διακοπεί η ασφάλειά μου, λόγω εθελούσιας εξόδου απο την εργασία μου. Δικαιούται η κόρη μου την συνέχιση της ασφάλειάς της στο ΙΚΑ και αν ναι τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ

Σχόλια

Το E-mail σας δεν λειτουργεί

Εικόνα NOESI.gr

Δυστυχώς, το E-mail που δώσατε κατά την εγγραφή στο www.noesi.gr δεν λειτουργεί και είναι αδύνατο να επικοινωνήσουν άλλα μέλη μαζί σας. Αν θέλετε, στείλτε το σωστό E-mail σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στη σελίδα www.noesi.gr/contact

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.