Έχω έναν γιο 10 χρόνων που έχει διαγνωστεί με ΔΕΠΥ

Εικόνα vetoni

Καλησπέρα, έχω έναν γιο 10 χρόνων ο οποίος έχει διαγνωστεί με ΔΕΠΥ μεικτού τύπου? εδώ και 2 χρόνια. Τον πηγαίνουμε τρίτο εξάμηνο σε παιδοψυχίατρο, χωρίς να βλέπουμε μεγάλη βελτίωση σε συμπεριφορά του, στη συγκέντρωση (σχολείο - μαθήματα) και στην υπερκινητικότητα - παρορμητικότητα. Μας έχει προτείνει ο γιατρός το Concerta? ένα διεγερτικό φάρμακο το οποίο θα βοηθήσει το παιδί απο δω και πέρα σε συνδυασμό με τα όρια και τους κανόνες που πρέπει να υπάρχουν. Αν και είμαι επιφυλακτική με τα φάρμακα δε βλέπω καλύτερη λύση. Όποιος γνωρίζει η έχει περάσει κάτι ανάλογο θέλω την γνώμη του.

Σχόλια

Σχετικά με το Concerta, δείτε ακόμη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Φάρμακα ΔΕΠΥ

Εικόνα Νατ Νατ

Καλά θα κάνετε, χωρις φαρμακα δε γινεται. Διαβαστε στο autismgreece και στο adhdhellas ότι πολλες μαμαδες δινουν βιταμινες πιστευοντας οτι θα βελτιωθουν τα παιδιά τους και τελικά τα παιδιά υποφερουν απο υπερβιταμινωση !!!! 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.