Έχει κανείς νεότερα από ΕΟΠΥΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Kαλημερα σας, εχει κανεις κατι νεοτερο για τις πληρωμες των θεραπειων απο τον ΕΟΠΥΥ και συγκεκριμενα των ΑΧΑΡΝΩΝ;;; Ακομα δεν εχει γινει τιποτα. Και εχω ηδη μαθει ακομη χειροτερα για λαδωμα της Διευθυντριας σε άλλο Υποκατάστημα(*). Οποιος θελει μπορει να μαθει περισσοτερα απο μενα και να κανουμε κατι επιτελους ολοι μαζι οι γονεις. Ευχαριστω.

(*) Σημείωση από το NOESI.gr: Για πρακτικούς λόγους έχουν απομακρυνθεί κάποιες πληροφορίες που αντίκεινται στους κανόνες δεοντολογίας του www.noesi.gr.

Σχόλια

Χάλια μαύρα στον ΕΟΠΥΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Εικόνα Τέρψη

Χαλια μαυρα στον ΕΟΠΥΥ ΑΧΑΡΝΩΝ. Κι εμας μολις με πληροφορησε η λογοθεραπευτρια, πως μας εκανε αγωγη, και με εκβιαστικο τροπο γυρισε και μου ειπε ή κανεις καταθεση ολο το ποσο εστω και μια μερα πριν και σταματα η διαδικασια χωρις δικηγορους ή κανεις καταθεση για να κατεβει το ποσο εστω και μια μερα πριν αλλιως θα πληρωσεις μου ειπε και δικαστικα εξοδα. Τι φταιμε ομως εμεις αν εκεινη αργουσε να μας δωσει τις αποδειξεις και ο ΕΟΠΥΥ, παλι με τη σειρα του, αργουσε να πληρωσει; Κοντευω να τρελαθω. Ολα μαζι μας εχουν πεσει γμτ.

like65

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.