Εγκεφαλική παράλυση και βλαστοκύτταρα (σπαστική τετραπληγία)

Εικόνα Stella

Καλημερα σας. Εχω μια κορη 8 ετων με σπαστικη τετραπληγια. Ενδιαφερομαι να μαθω αν υπαρχουν γονεις παιδιων με εγκεφαλικη παραλυση που εχουν κανει στα παιδια τους τη θεραπεια με τα βλαστοκυτταρα στην Ελλαδα και αν ειδαν καποιο αποτελεσμα. Η γιατρος μας ειναι αρνητικη, λεγοντας μας οτι ειναι σε πειραματικο σταδιο και γω αναρωτιέμαι μήπως τελικά χάνουμε πολύτιμο χρόνο.

Σχόλια

Μελανουρακι με εγκεφαλικη παραλυση

Εικόνα Babytzou Tsaousidou

Επισης ενδιαφερομαι να μαθω το ιδιο, καθως επισης αν τα βλαστοκυτταρα δεν ειναι απο τον ιδιο πλακουντα υπαρχει δυνατοτητα "θεραπειας"??

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.