Η δική μας ιστορία... και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας

Εικόνα annio

Θα ήθελα και εγώ να πω την δίκη μας ιστορία της μικρής μας Νίκης, που σε 2 μίνες κλείνει τα 4 χρονιά της ζωής της που για μας αυτό το παιδί είναι ένα ξεχωριστό δώρο Θεού, είναι το τρίτο μας κοριτσάκι και καθημερινά μας διδάσκει πολλά πράγματα... Το 2009 Χριστούγεννα, γεννήθηκε το τρίτο μας παιδάκι, ένας άγγελος επί της γης, σαν τα άλλα μας παιδιά.. Ο καιρός περνούσε και τίποτα δεν έδειχνε πάνω στην Νίκη ότι θα είχε κάποια μελλοντικά θεματα εεπικοινωνίας, ήταν πολύ χαρούμενη κοινωνική και μόλις είχε πει και 3 λεξούλες.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.