Αναζήτηση διαδικτυακής ομάδας για νεαρούς ενηλίκους με Ε.Α.

Εικόνα Ευθύμιος Αγγελάκης

Καλημέρα, είμαι ψυχολόγος και παρακολουθώ νευροψυχολογικά και συμβουλευτικά μια νέα γυναίκα 20 ετών η οποία έχει ήπια νοητική υστέρηση. Οι συνεδρίες γίνονται διαδικτυακά μέσω Skype καθώς η γυναίκα κατοικεί στην επαρχία. Αναζητώ:

Α) κάποια διαδικτυακή ομάδα επικοινωνίας για νεαρούς ενηλίκους με ήπια νοητική υστέρηση ή άλλες παρεμφερείς ιδιαιτερότητες, προκειμένου να βοηθήσω την νέα αυτή γυναίκα να αποκτήσει φίλους/φίλες (έστω και διαδικτυακά) που θα την αποδεχθούν χωρίς να την απορρίπτουν. Προς το παρόν
αυτή αναζητά γνωριμίες σε ιστοχώρους γνωριμιών, με απογοητευτικά
αποτελέσματα.

Β) κάποια ειδική παιδαγωγό ή ψυχολόγο για να μείνει στην επαρχία για 1-2 μήνες του καλοκαιριού και να βοηθήσει σε δεξιότητες κοινωνικής συμπεριφοράς.

Θα σας είμαι υπόχρεος αν με κατευθύνετε σχετικά.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.