Καλές πρακτικές στη διαχείριση αγγελιών και την ανταπόκριση των ενδιαφερομένων

Εικόνα NOESI.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 04/07/2023:

  • Αν είστε νέο μέλος στο noesi.gr ή αν δεν έχετε αξιοποιήσει άλλες υπηρεσίες του πλην της ανάρτησης αγγελιών, στείλτε με e-mail την αγγελία σας, ώστε να εξετάσουμε το αίτημά σας κατά περίπτωση.
  • Αν είστε μέλος με "βιολόγιο" στο noesi.gr, μπορείτε ελεύθερα να κάνετε την ανάρτηση για την αγγελία σας.

Εν συντομία, το πλαίσιο της πρακτικής μας είναι το εξής:

(α) Φιλοξενούμε online αγγελίες μελών με "βιολόγιο",

(β) των οποίων η αναλογία αγγελιών προς άλλες αναρτήσεις στο "βιολόγιο" δεν είναι μεγαλύτερη από μια προς τρεις (1/3), με μέγιστο αριθμό τις τρεις (3) αγγελίες ανά ημερολογιακό έτος και

(γ) σε κάθε περίπτωση, βάσει πολιτικής ορθής χρήσης, περιορίζουμε σε μία (1) αγγελία ανά περίοδο (τετράμηνο) τις αναρτήσεις / διακινήσεις ανά άτομο ή οικογένεια, κατά βάση για όλους, πλην λίγων μεμονωμένων εξαιρέσεων, που εξετάζουμε κατά περίπτωση.

Για ανάρτηση ή διακίνηση αγγελιών σε άλλη περίπτωση, από τις παραπάνω, χρειάζεται να συνδράμετε το έργο μας.


Στόχος μας με αυτή την αλλαγή είναι να περιορίσουμε σημαντικά τον αριθμό των μελών, που αξιοποιούν τον ιστότοπο σχεδόν αποκλειστικά για ανάρτηση αγγελιών, συχνά μάλιστα χωρίς να ακολουθούνται οι οδηγίες της ομάδας διαχείρισης, ένα φαινόμενο στο οποίο οδήγησε η επιτυχία των φιλοξενούμενων αγγελιών από στόμα σε στόμα, από τα επί σειρά ετών μέλη μας, τα προηγούμενα έτη. Σήμερα, διαπιστώνουμε ότι αρκετές από τις αγγελίες νέων μελών, σε αντιδιαστολή με τους bloggers γονείς, που αναζητούν συνοδοιπόρους, αναρτώνται επιπόλαια, διερευνητικά μερικές φορές, χωρίς πρόθεση συνεργασίας / πρόσληψης, σπασμωδικά, με άγχος αλλά και απρογραμμάτιστα σε επίπεδο οικογένειας. Για τον σκοπό αυτό, παρέχυμε τη δυνατότητα καταβολής συμβολικής δωρεάς σε κάποιες περιπτώσεις.

Άγγελος Κουτουμάνος
Ιδρυτής NOESI.gr


Το NOESI.gr αντιμετωπιζει πολύ σοβαρά την ανάγκη όλων των γονέων να βρουν "ειδικούς", μέσω των επαγγελματιών που παρακολουθούν τις σελίδες μας. Για τον σκοπό αυτό, δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις από τις αγγελίες. Προσπαθούμε να είναι συγκεκριμένες μόνο ως προς την περιοχή. Το αφήνουμε στη διάθεση των γονέων, να αναφέρουν ποια ειδικότητα αναζητούν, αν θέλουν να δώσουν στοιχεία επικοινωνίας δημόσια, να αναφέρουν τη διάγνωση του παιδιού κ.ο.κ. Δείτε οδηγίες: Πώς μπορώ να αναρτήσω μία αγγελία;

Από την άλλη μεριά, επιτρέπουμε σε Κέντρα που παρουσιάζονται στον Οδηγό υπηρεσιών PRONOISE.ORG του NOESI.gr να αναρτούν αγγελίες για αναζήτηση προσωπικού. Επίσης, επιτρέπουμε την φιλοξενία αγγελιών από Κέντρα ή φορείς, που δεν μετέχουν στον Οδηγό υπηρεσιών μας, αλλά ενεργοποιούν ένα πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής για την αγγελία τους.

Το 2011 δημιουργήσαμε το δίκτυο επαγγελματιών SPECIALS και παροτρύνουμε τις ενδιαφερόμενες οικογένειες να επιλέγουν από επαγγελματίες από το δίκτυο. Δείτε τη σελίδα www.noesi.gr/specials

Αν είστε μέλος του δικτύου διαπιστευμένων επαγγελματιών SPECIALS, μπορείτε να απαντήσετε προσωπικά σε μια αγγελία, στέλνοτας απευθείας E-mail στο μέλος που την ανάρτησε, μέσω του λογαριασμού σας.

Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ για την παρέμβασή σας

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Ευχαριστώ πολυ για την παρεμβαση σας!!! Θεωρω οτι ηταν προσβλητικο και για το site και για ολους ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει και να αυτοδιαφημίζεται σε κάθε αγγελία.

like2
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!