Αλλαγή σχολείου και απασχόληση για τον γιο μου 21 ετών (Κερατσίνι)

Εικόνα Anemwnh69

Το παιδί μου είναι 21χ και πηγαίνει στο ίδρυμα Θεοτόκος, θα μετακομίσουμε σύντομα από τα Πατήσια στο Κερατσίνι. Ψάχνω να βρω κάτι να απασχολείται, εφόσον δεν μπορεί το πούλμαν να το παίρνει λόγου απόστασης. Πάσχει από εκ γενετής επιληψία και έχει και σύνδρομο Chiari, εδώ και δυο χρόνια έχουμε τοποθέτηση βαλβίδα ραχιαίως. Παρακαλώ εάν γνωρίζετε κάτι να με ενημερώσετε!

Σχόλια

ΠΕΚ ΑΜΕΑ στα Καμίνια

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Καλησπέρα σας,

Θα μπορούσατε να κάνετε μία ερώτηση στο ΠΕΚ-ΑΜΕΑ, στα Καμίνια. Δέχεται παιδιά από 18 ετών με διάφορες δυσκολίες και σύνδρομα και είναι ένα ημερήσιο πλαίσιο με πολλές δράσεις.

like45

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.