Σύνδρομο Williams, γνωρίζετε κάποιον εξειδικευμένο γιατρό;

Εικόνα A.
Καλησπέρα σε όλους, είμαι αδελφή ενος 25χρονου με σύνδρομο Williams. Είναι ένα σπάνιο σύνδρομο και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν εδώ μέσα και άλλα άτομα με αυτο το σύνδρομο. Πριν κάποιες μέρες μας ζήτησαν να του κάνουμε καποιες εξετάσεις για θυροειδή μιας και τα συγκεκριμένα άτομα τείνουν να το έχουν. Οι εξετάσεις έδειξαν υψηλό TSH΄. Οπότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τώρα. Μία ερώτηση μου είναι μήπως κανείς γνωρίζει κάποιον γιατρό που να είναι εξοικειωμένος με το αυτο το σύνδρομο μιας και ο θυροειδής δεν είναι το μόνο που πρέπει να παρακολουθεί.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.