Πώς και γιατί αναρτήσεις ή σχόλια διαγράφονται;

Εικόνα NOESI.gr

Η σελίδα που αναζητήσατε πιθανόν έχει αφαιρεθεί από τον ιστότοπο της νόησης στο διαδίκτυο και για τον λόγο αυτό ανακατευθύνεστε αυτόματα στην παρούσα σελίδα.

Λίγα λόγια για τη διαγραφή αναρτήσεων

Αφαιρούνται αναρτήσεις που δε συνάδουν με τον κανονισμό λειτουργίας του ιστότοπου ή αναρτήσεις που χρειάζονται έγκριση από μέρους μας προ της δημοσίευσής τους.

Μεσολαβούμε για τη διαγραφή αναρτήσεων στην περίπτωση που τα μέλη υποβάλλουν σχετικό αίτημα. Οι διαγραφές ιστοσελίδων, όπως προφίλ μελών ή αναρτήσεων ή σχολίων, που γίνονται από τα άτομα που έχουν λογαριασμό μέλους στο www.noesi.gr είναι εφικτές με τη μεσολάβηση του διαχειριστή του ιστότοπου. 

Ο βασικός λόγος της μεσολάβησης είναι ότι τυχόν διαγραφή μίας ανάρτησης, αφαιρεί μαζί απαντήσεις ή σχόλια που αναρτήθηκαν από άλλα μέλη σχετικά με τη δεδομένη ανάρτηση. Επίσης, τυχόν διαγραφή ενός προφίλ μέλους, αφαιρεί όλες τις αναρτήσεις του μέλους και μαζί απαντήσεις ή σχόλια, που αναρτήθηκαν από άλλα μέλη σχετικά με τις δεδομένες αναρτήσεις.

Για να μη δημιουργείται σύγχυση τους αναγνώστες "που πήγε μία σελίδα" και για να μη αναζητούν οι επισκέπτες του ιστότοπου αναρτήσεις που τυχόν έχουν αφαιρεθεί, είναι απαραίτητες κάποιες ρυθμίσεις στον ιστοτόπο εκ μέρους του διαχειριστή, μετά τη διαγραφή ενός προφίλ μέλους ή μίας ανάρτησης.

Λίγα λόγια για τη διαγραφή προφίλ μελών

Τα προφίλ των μελών και τυχόν αναρτήσεις που έκαναν τα μέλη ή σχόλια σε αναρτήσεις άλλων μελών αφαιρούνται (διαγράφονται) μόνο κατόπιν αιτήματος του ίδιου του μέλους, για προσωπικούς λόγους.

Συνηθέστερα, προσωρινά, θέτουμε την ακόλουθη σχετική ένδειξη, όπου έχουν αφαιρεθεί αναρτήσεις, σχόλια ή προφίλ μελών.

Ενημέρωση NOESI.gr:

Έχουμε λάβει αίτημα διαγραφής του λογαριασμού του μέλους (*) για προσωπικούς λόγους. Τυχόν σχόλια που έγιναν από άλλα μέλη σε αναρτήσεις του μέλους (*) θα διαγραφούν, επίσης. Λυπούμαστε για την αναστάτωση, ελπίζουμε ότι κατανοείτε τη διαδικασία. 

(*) Για λόγους δεοντολογίας αποκρύπτεται το επώνυμο του μέλους. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!