Το "αδύνατο" από το "δυνατό"... μια συλλαβή μακριά

Εικόνα Κατερίνα Δαρδαγιαννοπούλου

Αγαπητοί μου φίλοι,

θα ήθελα να σας μιλήσω ή καλύτερα να σας γράψω για κάτι που μου έχει δώσει απίστευτη χαρά και αισιοδοξία, πως τελικά το νόμισμα έχει δύο όψεις.

Εδώ και 10 χρόνια που έχουμε εντοπίσει την ιδιαιτερότητα του γιού μας Λάμπρου, η ανησυχία μας πάντοτε ήτανε τι θα απογίνει όταν εμείς ως γονείς είτε δεν θα υπάρχουμε έιτε δεν θα είμαστε παραγωγικοί ή λειτουργικοί.

Σκεφτήκαμε διάφορα, ένα εκ των οποίων ήτανε να του φτιάξουμε ένα σπίτι, για να έχει ένα σταθερό εισόδημα. Οι καιροί όμως άλλαξαν και ό,τι φτιάξαμε είναι τώρα στον αέρα. Χάσαμε τις δουλειές μας και αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε -ξανά- σε μια νέα πραγματικότητα.

Τα όνειρα όμως παρέμεναν όνειρα και θέλαμε οπωσδήποτε να τα πραγματοποιήσουμε.

Πέρασε αρκετός καιρός δοκιμάζοντας διάφορα, μέχρι που μια μέρα η τύχη μας χαμογέλασε. Και το πιο τρελό μας όνειρο άρχισε να πραγματοποιείται. Άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Η καθημερινότητά μας, μέρα με την μέρα, αλλάζει προς το καλύτερο και επιτέλους βρήκαμε τον τρόπο να εξασφαλίσουμε το παιδί μας για πάντα. Βρήκαμε τον τρόπο, τώρα και για πάντα να ζήσει μια αξιοπρεπή ζωή.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει τον τρόπο, μπορεί να μου στείλει e-mail στο katerinadarda@yahoo.gr ή στο fb. Θα μπορούσα απλά να το αναρτήσω, αλλά το θέμα μας δεν είναι η διαφήμιση, αλλά η προσωπική επαφή και η μετάδοση της ιδέας.

Άλλωστε, δεν ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο να το κρατήσουμε για εμάς. Έστω και ένας από εσάς να βοηθηθεί όπως εμείς, είναι σπουδαίο. Θα έχουμε βοηθήσει μια οικογένεια, να αλλάξει την ζωή της. Τι σπουδαίο πράγμα...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.