ABR - Advanced BioMechanical Rehabilitation, μια μέθοδος διαδεδομένη στον Καναδά

Εικόνα mama2
Καλη σας μέρα, συνεχίζω να ψάχνω λύσεις για την κορούλα μου με εγκεφαλική παράλυση και μικροκεφαλία. Σήμερα, βρήκα στο διαδίκτυο τη μέθοδο ABR - Advanced BioMechanical Rehabilitation. Την έχετε ξαναακούσει αυτή τη μέθοδο; Ξέρετε κάποιο παιδί που την ακολουθεί; Ευχαριστώ

Σχόλια

ABR - Μία μέθοδος κυρίως διαδεδομένη στον Καναδά

Εικόνα kate_st
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ SITE ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ DVD ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΑΒR CANADA 11991, PIERRE BAILLARGEON, OFFICE 201 MONTREAL,QUEBEC, H1E 2E5 TEL.(514) 328-9837, EMAIL. info@abrcanada.com ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ.ΙΣΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.