Ιδιωτική παράλληλη στήριξη μαθητή Β' Λυκείου (Αγία Παρασκευή)

Εικόνα Johanna

Ενδιαφέρομαι για παράλληλη στήριξη για τον γιο που θα πάει Β,Λυκείου και έχει μαθησιακές δυσκολίες. Περιοχή: Αγία Παρασκευη Αττικής. Επικοινωνία μέσω Ε-mail * (αποκρύπεται από μη διαπιστευμένα μέλη) 

Η αγγελία έληξε!

Θέσεις Νοσηλεύτριας /-ή και Φροντίστριας /-ής σε Οικοτροφείο για άτομα με βαριά νοητική υστέρηση

Εικόνα "ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ"

Το Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο "Οι Άγιοι Ανάργυροι" το οποίο βρίσκεται στην Κάντζα (Παλλήνη) ζητά να προσλάβει νοσηλεύτρια ή νοσηλευτή (Δ.Ε., Τ.Ε., Π.Ε.) και φροντίστρια ή φροντιστή για ενήλικους ανθρώπους με βαριά νοητική υστέρηση, αυτισμό και πολλαπλές αναπηρίες.

Εξωιδρυματικό επίδομα: Πότε κοβεται;

Εικόνα Αφρο Γκ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το εξωιδρυματικο επίδομα που αναμένεται να λάβει η μητέρα μου που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο άνοιας, κόβεται εάν χρειαστεί να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, η άλλο ίδρυμα. Γιατί μας είπαν πως του ετέρου προσώπου δεν κόβεται. Η μητέρα μου έχει ΙΚΑ .

Ζητείται εργοθεραπευτής στο Κέντρο ΒΗΜΑΤΑ

Εικόνα ΒΗΜΑΤΑ

Το Κέντρο "ΒΗΜΑΤΑ" στη Βάρη αναζητά Εργοθεραπεύτρια-τη για συνεργασία από τον Σεπτέμβρη. Απαραίτητο το μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Γνώσεις αισθητηριακής ολοκλήρωσης και εμπειρία με παιδιά διαφορετικών ηλικιών θα εκτιμηθούν.

Αποστολή βιογραφικών από τη σελίδα παρουσίαση του Κέντρου "Βήματα".

Αναζήτηση συνοδού για παράλληλη στήριξη για σχολείο (Αγία Παρασκευή)

Εικόνα Σταμάτης Γαλανός

Ζητείται έμπειρη κοπέλα ως συνοδός σε κοριτσάκι 13 χρόνων στο φάσμα για το ειδικό γυμνασιο Αγίας Παρασκευής. Πληροφορίες στο τηλ.: * (αποκρύπεται από μη διαπιστευμένα μέλη).

Η αγγελία έληξε!

Αγγελία για παράλληλη στήριξη αγοριού 3,5 ετών (Κηφισιά)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη σε αγοράκι 3,5 ετών σε παιδικό σταθμό της Κηφισιάς. Επιθυμητά προσόντα πτυχίο λογοθεραπείας ή εργοθεραπείας, μεταπτυχιακό και προϋπηρεσία. Ωράριο εργασίας: 09:00-13:00.

Παράλληλη Στήριξη: Καθηκοντολόγιο Εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης και Εκπαιδευτικών σε Ειδικά Σχολεία και Τμήματα Ένταξης

Εικόνα NOESI.gr

Για την ενίσχυση των σχολικών μονάδων προσλαμβάνονται στα πλαίσια της Παράλληλης Στήριξης ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι συλλειτουργούν και συνεργάζονται με τον εκπαιδευτικό της τάξης και υποστηρίζουν τους μαθητές/τριες με αναπηρία ή κα

Αναζήτηση επαγγελματία για διάγνωση Άσπεργκερ

Εικόνα Maria Bg.

Μόλις σχεδόν πήρα διάγνωση για Άσπεργκερ για τον γιο μου 6 ετών και μου είπαν να επικοινωνήσω με την κα Φιλία Χιώτη ψυχολόγο, για την οποία όμως δεν βρίσκω πουθενά τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μπορεί κάποιο από τα μέλη να με βοηθήσει;

Αναζητώ Ειδικό Παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη (Ίλιον)

Εικόνα Φωτεινή Κουϊμτζή Μπασιαρά

Αναζητώ ειδικό παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη για την κόρη μου, αυστηρά με γνώση στον αυτισμό, για τη φοιτησή της στην Α γυμνασίου ΕΝΕΕΓΥΛ, περιοχή Ίλιον. Επικοινωνία, βιογραφικά, πληροφορίες μέσω Email * (αποκρύπεται από μη διαπιστευμένα μέλη).

Η αγγελία έληξε!

Αναζήτηση παιδοψυχίατρου και αναπτυξιολόγου σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας

Εικόνα Terpsi

Καλημέρα σας! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας!! Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού, πρωινό σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, για παιδοψυχίατρο και αναπτυξιολόγο για το παιδί μου 5 ετών (όπως Παίδων «Αγίας Σοφία») άλλα δεν μπορώ. Δεν μας δέχονται, γιατί είμαστε από νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου και όλα τα νοσοκομεία πλέον έχουν τομεοποιηθεί.

Θα ήθελα αν κάποιος/κάποια μπορεί και γνωρίζει, να με βoηθήσει καθότι είναι επείγον!!!

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.