Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Καταρτιζομένων Σχολής ΑΜΕΑ Αθηνών 2023-2024

Εικόνα GlobedNews

Αναρτήθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων ηλικίας 18 έως 58 ετών στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2023-2024. Ο συνολικός αριθμός των πρωτοετών καταρτιζόμενων για όλα τα προσφερόμενα τμήματα είναι 120 άτομα. Δείτε αναλυτικά τις διαθέσιμες ειδικότητες στον Οδηγό υπηρεσιών εδώ.

Εξώφυλλο του οδηγού εξυπηρέτησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Ειδική αγωγή: Τα πάνω – κάτω στην Ειδική Αγωγή από νομοθετική διάταξη του υπ. Εργασίας

Εικόνα NOESI.gr

Σφοδρές αντιδράσεις στο σύνολο της επιστημονικής κοινότητας των θεραπευτών Ειδικής Αγωγής έχει προκαλέσει επίμαχη νομοθετική διάταξη για την πρώιμη παρέμβαση στα Κέντρα Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας. Η υπουργική απόφαση του Υπουργείου Εργασίας δίνει το δικαίωμα στους ειδικούς παιδαγωγούς να παρέχουν υπηρεσίες λογοθεραπείας, μια διάταξη -που όπως λένε οι θεραπευτές ειδικής αγωγής- έρχεται να καταργήσει στην πράξη τη νόμιμη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογοθεραπευτή, δίνοντας το δικαίωμα θεραπειών σε άλλο επιστημονικό κλάδο.

Αγγελία για Φυσικομαθηματικό για ιδιαίτερα μαθήματα σε έφηβο με ΜΔ

Εικόνα Carer

Αναζητώ Φυσικομαθηματικό για ιδιαίτερα μαθήματα σε έφηβο με μαθησιακές δυσκολίες για το σχολικό έτος 2023/2024, στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης (Ραφήνα). Επιθυμώ να υπάρχει εξειδίκευση / εμπειρία στην ειδική αγωγή.

Αγγελία για Φιλόλογο για ιδιαίτερα μαθήματα σε έφηβο με ΜΔ

Εικόνα Carer

Αναζητώ φιλόλογο για ιδιαίτερα μαθήματα σε έφηβο με μαθησιακές δυσκολίες για το σχολικό έτος 2023/2024, στην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης (Ραφήνα). Επιθυμώ να υπάρχει εξειδίκευση / εμπειρία στην ειδική αγωγή.

Οδοντίατρος για γυναίκα 40 ετών με αυτισμό

Εικόνα Φωτεινή Μάργαρη

Θα ήθελα να με πληροφορήσετε αν γνωρίζετε ιδιωτικό οδοντίατρο για την κόρη μου που έχει αυτισμό και δεν συνεργάζεται άρα χρειάζεται νάρκωση για τα δόντια της.

Κύκλος Σεμιναρίων Παρατήρησης Βρέφους

Εικόνα ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Ετήσιο Σεμινάριο από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. | Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1)
Παρ, 08/09/2023 - 08:00

Σημαντικές ημερομηνίες:

  • Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: από 11/04 έως και 08/09/2023.
  • Η διεξαγωγή των συνεντεύξεων θα πραγματοποιείται από 1η Μαΐου έως 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Δεν θέλει να καθίσει ούτε στο γιο-γιο ούτε στην λεκάνη!

Εικόνα Χριστίνα Φρρρρρ

Έχω ένα αγοράκι 4χρ στο φάσμα, είναι επικοινωνιακος πηγαίνει παιδικό σταθμό κai έχουμε μπει στην διαδικασία να κόψουμε την πανα. Για την ακρίβεια φοράμε μόνο στον ύπνο (αν και δεν λερώνει τότε). Το θέμα μου είναι ότι δεν θέλει με τίποτα να καθίσει ούτε στο γιο γιο ούτε στην λεκανη και δέχεται να ουρήσει μόνο όρθιος. Το "θετικό" είναι ότι ξέρει ποτε θέλει να κανει τα κακακια του και προσπαθεί να μην το κανει γιατί δεν του αρέσει να λερωνεται! Σκέφτομαι ίσως να του αλλάξω το γιο-γιο αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Μαλλον είναι αισθητηριακό το πρόβλημα.

Κλινική Εκπαίδευση στην Ψυχαναλυτική / Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών & Ενηλίκων

Εικόνα ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Εντατικό τετραετές πρόγραμμα για επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στην εξάσκηση της ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας
Τρί, 10/10/2023 - 08:00
  • Χρονική Διάρκεια: 4 έτη
  • Ημερομηνία Έναρξης: Οκτώβριος 2023
  • Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: από 11/04 έως και 08/09 2023

Η διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων ξεκίνησε. Η διεξαγωγή των συνεντεύξεων θα πραγματοποιείται από 1η Μαΐου έως 20 Σεπτεμβρίου 2023. Ο φορέας έχει δικαίωμα να τερματίσει τη διαδικασία συνεντεύξεων νωρίτερα αν συμπληρωθεί ο κατάλληλος αριθμός συμμετεχόντων.

Ζητείται συνοδός παράλληλης στήριξης για κοριτσάκι 5 ετών

Εικόνα Sorenaki Xatzi

Αναζητείται έμπειρη νηπιαγωγός - ειδική παιδαγωγός ή λογοθεραπεύτρια ή εργοθεραπεύτρια ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε κοριτσάκι 5 ετών με ΔΑΦ που θα φοιτήσει σε νηπιαγωγείο για τη σχολική χρονιά 2023-2024. Περιοχή: Λάρισα. Ωράριο: 08:30-13:00.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.