Ειδική /-ός παιδαγωγός για μελέτη και φύλαξη παιδιών Α' και Γ' Δημοτικού

Εικόνα NOESI.gr

Αναζητούμε ειδική παιδαγωγό για παιδία Α & Γ Δημοτικού, να τα παραλαμβάνει από το σχολείο (απόσταση 30 μέτρων από το σπίτι) για φύλαξη και μελέτη, από Δευτέρα - Παρασκευή 13:00 - 16:30. Το κομμάτι της ειδικής αγωγής αφορά το παιδί της Γ τάξης με ήπια ΔΕΠΥ. Προτιμούμε κοπέλα από κοντινή περιοχή Αμπελοκήπων.

Κατάσχεση χρηματικών ποσών από επιστροφή θεραπειών ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Δέσποινα Ρούσσου

Είμαι μια μαμά που έχει έναν γιο με Σύνδρομο Άσπεργκερ. Απο 4 ετών όταν ήταν διαπίστωσα πως είναι ιδιαίτερα χαρισματικός αλλά ταυτόχρονα σε πολλά θέματα, δεν ήταν καθόλου εύκολος ο χειρισμός του. Παρόλαυτά κανένας δεν έπαιρνε την ευθύνη να μου πει οτι έχει Άσπεργκερ. Αντιθέτως μου έλεγαν να αποφύγουμε να βάλουμε ταμπέλα στο παιδι. Ωστόσο μου είχαν δώσει κωδικό για συναισθηματική και κοινωνική διαταραχή και μέσω ΕΟΠYΥ έκανε τις θεραεπίες του.

Παράλληλη στήριξη μαθητή 12 ετών με ΔΑΦ (Χαλάνδρι)

Εικόνα Μαρία Μπουντούρη Μπιμπή

Ζητείται παράλληλη στήριξη για αγόρι 12 χρονών στο φάσμα του αυτισμού για την ΣΤ τάξη του Δημοτικού. Αφορά την υπόλοιπη σχολικη χρονιά 2022-2023.  Περιοχή Χαλάνδρι-Μετρό Χαλανδρίου. Ωράριο 08:30-14:30.

Η θέση καλύφθηκε! 

Οικοροφείο στον Πειραιά αναζητά Θεραπευτές / Θεραπεύτριες και Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες

Εικόνα ΕΨΥΜΕ

Το οικοτροφείο "Όστρια" της ΑμΚΕ Πλόες Ε.ΨΥ.ΜΕ. για αυτιστικούς ενήλικες χαμηλής λειτουργικότητας στο κέντρο του Πειραιά αναζητάει 2 λογοθεραπευτές/-τριες, 2 εργοθεραπευτές/-τριες, 1 νοσηλευτή/-τρια Τ.Ε./Π.Ε. και 1 νοσηλευτή/-τρια Δ.Ε. για εργασία. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ploes.org.gr και στην κ. Μαχαίρα 9:00 - 17:00  στο τηλέφωνο 6987582699.

Η Τρελή του Σαγιό από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών

Εικόνα GlobedNews
H Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα», με ιδιαίτερη χαρά, παρουσιάζει την παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» του Jean Giraudoux στο Θέατρο Άβατον από τις 17 Δεκεμβρίου για 15 παραστάσεις.
Σάβ, 17/12/2022 - 21:00

Στιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση: Η Τρελή του Σαγιό από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα".

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. (πρώην ΚΕ.Δ.Δ.Υ. / Κ.Ε.Σ.Υ.)

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Τα Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.) καταργούνται με ειδικό νόμο. Αντικαθίστανται από νέες υπηρεσίες, που στελεχώνονται διαφορετικά, δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα από πριν στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό και χάνουν κάποιες αρμοδιότητες για παρέμβαση στις σχολικές μονάδες.

13/12/2018 — Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τον Ενιαίο Κανονισμό Λειτουργίας των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης - Κ.Ε.Σ.Υ. (ΦΕΚ τ. Β’ 5614/13-12-2018). 
Δείτε την παρουσίαση για τα ΚΕΣΥ στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pronoise/kesy.

Παράταση μέχρι 30/11/2022 της υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα για τους νέους ανέργους με αναπηρία 18-29 ετών

Εικόνα NOESI.gr
Δήλωσε συμμετοχή σήμερα σε επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης της ΕΣΑμεΑ για νέους /-ες 18-29 ετών, ανέργους /-ες με αναπηρία (ΑμεΑ) ή άλλη χρόνια πάθηση.
Τετ, 30/11/2022 - 09:00

Είσαι νέος - νέα με αναπηρία ή χρόνια πάθηση, άνεργος- άνεργη 18-29 ετών; Είσαι ταυτόχρονα απόφοιτος/η δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή απόφοιτος/η Εργαστηρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ή ΙΕΚ και εγγεγραμμένος/η στη ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ); Στο πρόγραμμα της ΕΣΑμεΑ θα αποκτήσεις πιστοποίηση σε υπολογιστές (κατάλληλο για ΑΣΕΠ), πιστοποίηση σε ειδικότητες εμπορίου ή διοικητικής υποστήριξης, θα επιδοτηθείς μέχρι 2.500 ευρώ και δεν θα χάσεις το επίδομά σου!

Προκήρυξη θέσης Διοικητικής Γραμματείας

Εικόνα "ΑΛΜΑ" Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

Θέση Εργασίας: Έναν/μία για τη θέση της διοικητικής γραμματείας πλήρους απασχόλησης αορίστου χρόνου με σχέση εξαρτημένης εργασίας


Περιγραφή Αρμοδιοτήτων:

 

  • Υποστήριξη τηλεφωνικού κέντρου
  • Διαχείριση αλληλογραφίας
  • Ενημέρωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Διαύγεια
  • Καταχώρηση οικονομικών συνδρομών
  • Πρακτικά διοικητικών συναντήσεων

 <!--break-->

Τυπικά Προσόντα:

 

Προκήρυξη θέσης Οικονομολόγου

Εικόνα &quot;ΑΛΜΑ&quot; Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

Περιγραφή Αρμοδιοτήτων:

  • Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, Υποβολή Προτάσεων-ΤΔΠ, Υλοποίηση Έργων, Παρακολούθηση Προσκλήσεων, Συμβάσεων
  • Σύνταξη Προϋπολογισμού και Απολογισμού (Παρακολούθηση τριμηναίου προϋπολογισμού)
  • Στρατηγικός Σχεδιασμός (Business Plan)
  • Σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2015)

Ημερίδα: 20 Χρόνια Καλή Ζωή στην Κοινότητα

Εικόνα ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ
Ημερίδα για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, με αφορμή τα είκοσι χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου "Πέταγμα".
Παρ, 18/11/2022 - 09:00

Στις 18 Νοεμβρίου 2022 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητι­κή Υστέρηση "Πέταγμα" διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο: "20 Χρόνια Καλή Ζωή στην Κοινότητα" .

Στον σύνδεσμο εδώ μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.