Αγγελία για παράλληλη στήριξη σε μαθητή με σύνδρομο Asperger στην Α' γυμνασίου (Άγιο Δημήτριο)

Εικόνα Μαρία Κίτσου

Ζητείται παράλληλη στήριξη για μαθητή με σύνδρομο Asperger που τον Σεπτέμβριο θα πάει Α γυμνασίου. Περιοχή: Άγιος Δημήτριος.

Σημείωση από το NOESI.gr:
Η αγγελία αυτή διακινήθηκε αποκλειστικά στο δίκτυο διαπιστευμένων μελών του NOESI.gr (29/05/2022).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣκΠ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ ► Επιστημονική ημερίδα: "Οικογενειακός προγραμματισμός στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας"

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Το Σωματείο με επωνυμία "Ελληνική Ένωση για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας" (Ε.Ε.Α.Σ.Κ.Π.) έχει έδρα την Πάτρα και καλύπτει γεωγραφικά την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1992 και απαρτίζεται από τακτικά μέλη, τα οποία είναι άνθρωποι που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣκΠ) καθώς και άτομα που πάσχουν από παρεμφερείς ή συγγενούς αιτιολογίας ασθένειες.

Αγγελία για παράλληλη στήριξη μαθητή 12 ετών (Περαία Θεσσαλονίκης)

Εικόνα Dimifan Fan

Ζητείται Παράλληλη Στήριξη για 12χρονο αγόρι, Πέμπτης δημοτικού σε σχολείο Γενικής Αγωγής, στο φάσμα του αυτισμού. Κατά προτίμηση λογοθεραπεύτρια η εργοθεραπεύτρια, ωράριο 8.00-13.15, Δευτέρα έως Παρασκευή. Περιοχή: Περαία Θεσσαλονίκης.

Παιδικές κατασκηνώσεις ΑμεΑ, για αγοράκι 8 ετών με εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα Mar Kouts

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω για παιδικες κατασκηνωσεις αμεα. Το αγορακι μου ειναι 8 ετων με εγκεφαλικη παραλυση και θα ηθελα να ξερω εαν υπαρχουν τετοιες δομες που μπορουν να υποδεχτουν τα παιδια μας και να συνδυαζουν ψυχαγωγια, θεραπεια, διακοπες μακρια απο το στενο οικογενειακο κυκλο. Σας ευχαριστω.

Αγγελία για ειδικό/ή παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη παιδιού με αναπτυξιακή διαταραχή στη Δ' Δημοτικού (Γέρακας)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται Ειδική/ος παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη παιδιού με σοβαρή αναπτυξιακή διαταραχή που θα φοιτήσει στη Δ’ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2022-23 σε Δημοτικό Σχολείο στο Γέρακα. Ωράριο 8:00 – 14:15. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο ή σχετικές μεταπτυχιακές σπουδές. Αποστολή βιογραφικών στο m.hatziioannidi@al.edu.gr (Γραμματεία Εκπαιδευτηρίων Μαίρης και Αργύρη Λαιμού).

Σημείωση από το NOESI.gr:
Η αγγελία αυτή διακινήθηκε αποκλειστικά στο δίκτυο διαπιστευμένων μελών του NOESI.gr (29/05/2022).

MY LITTLE ACADEMY ► Θέσεις Νηπιαγωγού ΕΑΕ, Λογοθεραπευτή, Ψυχολόγου - Ειδικού Παιδαγωγού

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Το Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης My Little Academy στον Άλιμο, αναζητά νηπιαγωγό ειδικής αγωγής, λογοθεραπευτή/τρια και ψυχολόγο - ειδικό παιδαγωγό. Απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία σε παιδιά 2-5 ετών, καθώς και η προσέγγιση ΑΒΑ. Απαραίτητο δελτίο παροχής υπηρεσιών. Ωράριο 08.30 - 14.30 Δευτέρα - Παρασκευή. Έναρξη 01/09/2022. Αποστολή βιογραφικών στο noimathisi@gmail.com.

Λογότυπο MY LITTLE ACADEMY.Το “My Little Academy” είναι ένας Πρότυπος Εκπαιδευτικός Χώρος Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης. Αφορά παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας 2-6 ετών με αναπτυξιακές δυσκολίες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ηλικία αποτελεί κριτήριο αποκλεισμού. Το πρόγραμμα της πρώιμης παρέμβασης είναι ένα μεταβατικό στάδιο στην πορεία ενός παιδιού και όχι ένας δια βίου χώρος απασχόλησης.

Λογότυπο του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το MY LITTLE ACADEMY στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/my-little-academy

ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ ► Θέση Λογοθεραπευτή

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Το κέντρο ειδικών θεραπειών ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στη Νέα Σμύρνη αναζητά έμπειρο λογοθεραπευτή με δελτίο παροχής υπηρεσιών για απογευματινές συνεδρίες 14:00-21:00. Αρχή συνεργασίας 01/09/2022. Βιογραφικά με φωτογραφία στο noimathisi@gmail.com

Λογότυπο ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ.Το Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ" στη Νέα Σμύρνη, δημιουργήθηκε το 2013, με σκοπό να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών παιδιών και εφήβων. Τα προγράμματα που λειτουργούν αφορούν στην έγκαιρη διάγνωση και άμεση αντιμετώπιση της όποιας δυσκολίας παρουσιάζει το παιδί, παρεμβαίνοντας πάντα με το κατάλληλο υλικό και δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα βασισμένο στις ανάγκες του.

Λογότυπο του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/noimathisi

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ► Θέση νοσηλεύτριας/ή

Εικόνα "ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ"

Το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ" που βρίσκεται στην Κάντζα Παλλήνης και φιλοξενεί ενήλικες ανθρώπους με βαριά νοητική υστέρηση, αυτισμό και πολλαπλές αναπηρίες, ζητά να προσλάβει νοσηλεύτρια ή νοσηλευτή, με πλήρη απασχόληση, σε κυλιόμενο ωράριο και σύμβαση αορίστου χρόνου.

  • Απαραίτητες προϋποθέσεις η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ο πλήρης εμβολιασμός κατά της Covid-19.
  • Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η προϋπηρεσία σε σχετικές δομές.

Στείλτε βιογραφικό στο email: infoag.anargyroi@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2106667180

Λογότυπο ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ.Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων με την επωνυμία "οι Άγιοι Ανάργυροι" ιδρύθηκε το 1983. Σήμερα έχει έδρα στην Παλλήνη (Κάντζα) Αττικής και μετέχουν σε αυτόν πενήντα δύο (52) οικογένειες για τον αντίστοιχο αριθμό περιθαλπομένων ατόμων. Το 1997 εγκαινιάστηκε το Οικοτροφείο του Συλλόγου με ομώνυμο διακριτικό τίτλο σε έκταση 4 περίπου στρεμμάτων στην Παλλήνη.

Λογότυπο του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Οικοτροφείο ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/agioi-anargiroi

Συνοδός για τις διακοπές του Αυγούστου για νεαρό 22 ετών (με στέγη και φαγητό)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται έμπειρο άτομο, με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή (οποιασδήποτε ειδικότητας π.χ. Εργοθεραπευτής, Λογοθεραπευτής, Ψυχολόγος κ.ά.) για πλαισίωση και συνοδεία αγοριού 22 ετών με χρόνια πάθηση (νευρολογικό σύνδρομο) κατά τον μήνα Αύγουστο από τρεις εβδομάδες έως όλο τον μήνα, κατά προτίμηση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης και γνώση κολύμβησης. Παρέχεται στέγη και φαγητό. Μισθός αναλόγως προσόντων και εμπειρίας σε κατασκηνώσεις – συνοδείες κ.λ.π.

Σημείωση από το NOESI.gr:
Η αγγελία αυτή διακινήθηκε αποκλειστικά στο δίκτυο διαπιστευμένων μελών του NOESI.gr (28/05/2022).

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο ΚΑΣΠ μέσω ΕΣΠΑ (Ιούνιος 2022)

Εικόνα NOESI.gr

Προσκαλούμε ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο Πρόγραμμα Ημερήσιας Φροντίδας και Αποκατάστασης του Χατζηπατέρειου για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα, ηλικίας έως 12 ετών. Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και η φοίτηση είναι δωρεάν. Η φοίτηση μπορεί να ξεκινήσει τον Ιούνιο 2022 για ένα άτομο ή τον Σεπτέμβριο 2022 για τους υπόλοιπους επιλαχόντες, με βάση τα ακόλουθα κριτήρια που έχουν ανακοινωθεί μέσω της σχετικής πρόσκλησης του φορέα υλοποίησης του Προγράμματος. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 27/05/2022 και ώρες 08:30 - 13:30.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.