Αγγελία για παράλληλη στήριξη (Θεσσαλονίκη)

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Χαίρετε, αναζητούμε ειδική παιδαγωγό/ λογοθεραπέυτρια για παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι 7 ετών που θα πάει Α' Δημοτικού από το Σεπτέμβρη. Το σχολείο θα είναι είτε τυπικό είτε ειδικο. Δεν έχει λόγο, έχει κάνει επαναφοίτηση στο νηπιαγωγείο κι έχει πολύ καλή επικοινωνία. Ξέρει να μετράει μέχρι το 20. Κάνει εργοθεραπεία / λογοθεραπεία από τα 2,5 της χρόνια. Περιοχή: Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σχεδόν 3 ετών, αργή εξελιξη στην ομιλία

Εικόνα Theodora M.

Ο γιος μου ο Νικος τον Απρίλιο γίνεται 3 ετών. Το θέμα που με απασχολεί είναι η ανάπτυξη της ομιλίας του. Λέει λίγες λέξεις πχ μαμά, μπαμπά, γιαγιά, τούτου, μαμ και νενε το νερό. Επίσης λεει γυαλιά αλλά καμία φορά τα λέει λιαλια. Και κάποιες κομμένες πχ μπανάνα νανα, κουκουνάρι κούκου. Δεν συνδυάζει λέξεις μαζί, πολύ σπάνια. 

  • Μιας και ειναι "βιολόγιο" θα σας παραθέσω κομμάτια από το ημερολόγιο που κρατάω για τον Νίκο. Όταν γεννήθηκε το είχα για να σημειώνω θηλασμούς και μου έγινε συνήθεια και σημείωμα κάθε μέρα τα πάντα, φαγητό, πόσες πάνες αλλάξαμε και ορόσημα αναπτυξιακά. 

ΤΥΡΤΑΙΟΣ

Εικόνα NOESI.gr

Το Αθλητικό Σωματείο AμεΑ «Τυρταίος» ιδρύθηκε το 2005, με έδρα το Ίλιον Αττικής.

Αγγελία για Ειδική/ό Παιδαγωγό για απογευματινό πρόγραμμα με μαθήτρια 12 ετών (Βριλήσσια)

Εικόνα Panayota Katsavaki

Αναζητούμε άμεσα Ειδική/ό Παιδαγωγό για μελέτη, εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση, μαθήτριας 12 ετών με νοητική υστέρηση. Ωράριο: 13:30-18:00 καθημερινές (Δευτέρα - Παρασκευή). Η αγγελία απευθύνεται σε άτομα που μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα άμεσα. Περιοχή: Βριλήσσια.

Βοήθησε κι εσύ τις Συγκοινωνίες Αθηνών να γίνουν πιο προσβάσιμες!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε εμποδιζόμενα άτομα και τους συνοδούς τους, με σκοπό να αποτυπώσει τις ανάγκες τους, που προκύπτουν κατά τη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Στόχος είναι μέσα από τις δράσεις που θα υλοποιηθούν να επιτευχθεί μια πραγματική αλλαγή, που θα μπορεί να συμπεριλάβει ισότιμα όλους τους χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

Εικόνα NOESI.gr

Ο Παγκρήτειος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων και Παραπληγικών ιδρύθηκε το 1993 ως Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία "Αετοί" με έδρα τα Χανιά Κρήτης.

ΑΕΤΟΙ ΑΘΗΝΑΣ

Εικόνα NOESI.gr

To Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία "Αετοί" λειτουργεί με έδρα τη Νέα Ιωνία Αττικής.

Υπηρεσίες

Ο Σύλλογος οργανώνει αθλητικά προγράμματα.

Επικοινωνία

Αμισού  16-18, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 142 31

ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ

Εικόνα NOESI.gr

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Θέρμης με την επωνυμία "Αγκαλιάζω" (γράφεται Αγκαλιά-ζω) ιδρύθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 2011.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας ιδρύθηκε το 1982 στην Κέρκυρα, με σκοπό την προάσπιση των ηθικών, κοινωνικών, εκπαιδευτικών και υλικών συμφερόντων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.